Virus i inomhusluften

Ett ständigt prodlem för företag

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hur skadligt är det egentligen med virus i inomhusluften?

Virus i inomhusluften är ett problem för företag eftersom de kan spridas lätt genom luften och orsaka sjukdom hos medarbetare som andas in dem.

Dessa virus kan spridas genom hostningar, nysningar, eller till och med när någon talar eller andas. Om en sjuk medarbetare är närvarande i ett rum så kan virusen spridas till de andra medarbetarna som befinner sig i samma rum.

Detta kan leda till ökad spridning av sjukdomanmälningar och ökad risk för infektion till de andra medarbetarna.

Särskilt under pandemier kan virus i inomhusluften vara en stor utmaning, och därför är god ventilation och luftcirkulation viktigt för att minska risken för spridning av sjukdomar.

På Quality Air är vi specialister på att förhindra att virus sprider sig i inomhusluften, genom bra partikelrenare och effektiva luftvärdemätningar för att öka luftdragen i fastigheten. 

När virus sprids i luften kan de lätt inhaleras och tränga in i kroppen, vilket kan orsaka infektioner och sjukdomar som förkylning och influensa.

Det är särskilt farligt för personer med svagt immunförsvar, äldre och personer med kroniska sjukdomar.

För att minska risken för spridning av virus i inomhusluften är det viktigt att ha god ventilation samt använda partikelrenare.

Hur skadligt är det med virus i luften?
Quality Air för bättre inomhusluft

Kan man få bort virus ur inomhusluften med luftrening?

Ja, det är möjligt att minska mängden virus i inomhusluften med hjälp av luftrening och partikelrening.

Luftrenare kan filtrera bort luftburna partiklar och virus, vilket minskar risken för att människor ska inhalera dem och därmed minska risken för infektion. Vilket är en så kallad partikelrenare.

Det är dock viktigt att välja en luftrenare/partikelrenare som är effektiv mot virus och att den har rätt kapacitet för rummets storlek.

Det är också viktigt att komplettera med andra åtgärder som god ventilation och hygienrutiner för att säkerställa en så säker och hälsosam inomhusmiljö som möjligt.

Vår luftrening mot ger effekt

Luftrening är en effektiv metod för att minska spridningen av virus i inomhusmiljöer.

Genom att använda filter som är speciellt utformade för att fånga upp viruspartiklar kan en partikelrenare minska mängden virus i luften och därmed minska risken för smittspridning.

Studier visar att luftrening/partikelrening kan minska förekomsten av virus i inomhusmiljöer med upp till 99,9%.

Det är viktigt att notera att partikelrening inte ersätter andra förebyggande åtgärder såsom handtvätt och social distansering, men det kan vara ett viktigt komplement för att minska risken för virusinfektioner.

Luftrening mot virus av bästa kvalité
Quality Air hjälper dig med både hälsosammare och fräschare luft i alla  lokaler

Quality Air renar inomhusluft från virus

Quality Air har mångårig erfarenhet av att rena inomhusluft från virus och bakterier.

Varmt välkommen att konta oss om du behöver råd och hjälp med att rena inomhusluften från virus.

Vanliga frågor om virus i inomhusluften

Boka en mätning av er luftkvalitet med doftförslag!

Du är också välkommen att ringa oss direkt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.