Om oss på Quality Air

Om oss på quality air

– En doft säger mer än tusen ord

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

VI SKAPAR UNIKA DOFTUPPLEVELSER

Vilka vi är

Quality Air hjälper företag att förstärka sina varumärken med hjälp dofter, så kallad doftdesign och doftmarknadsföring.

Huvudfokus för doftdesign är att inrikta sig mot det starkaste sinnet vi människor har, luktsinnet.

Doftdesign är mer än att bara en doft i ett rum eller i en lobby.
Det är vetenskapen att ta ditt företags marknadsföringsmeddelande, varumärkesidentitet och målgrupp för att skapa en unik upplevelse med hjälp av en doft som tydligt framhäver dessa värden.

Doftdesign kan omedelbart utlösa minnen och till och med ha ett inflytande på ett beteende.

Att kombinera doft med andra marknadsföringstekniker kan betydligt förstärka en kunds erfarenhet och skapa en distinkt, minnesvärd förbindelse med ditt varumärke.

Om oss och vår doftdesign
Fastigheter och kontor

LUFTKVALITET SOM GÖR SKILLNAD

Hur hjälper vi våra kunder

Vi börjar med att ha en kontakt med varandra och utröna vilka möjligheter och utmaningar ni har med att få er marknadsföring att generera mera kunder och intäkter.

Därefter tar vi ett fysiskt möte för att arbeta fram förslag på olika lösningar för er doftmarknadsföring.
Vidare tar vi gemensamt fram vilka dofter och produkter som passa just för er.

Vi hjälper även till med att göra mätningar av er luftkvalitet i samband med mötet.

När detta är klart gör vi en provinstallation under någon vecka för att se om den framtagna specifika lösningen uppfyller era förväntningar.

Slutligen gör vi en slutinstallation och påbörjar ett långt och givande samarbete.

Hämta broschyr

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.

MED HJÄLP AV QUALITY AIR KAN DU NU
FÅ FRÄSCH LUFT I DINA LOKALER

FRÅGOR OCH SVAR OM QUALITY AIR