Produkter

Luftrenare mot virus och bakterier ger dig tryggare luft inomhus

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Luftrenare mot virus och bakterier gör att du får en tryggare, fräschare och hälsosammare inomhusmiljö i din lokal eller fastighet.

Genom att avlägsna skadliga partiklar från luften kan en luftrenare minska risken för spridning av sjukdomar och allergener.

Luftrenare använder sig av högeffektiva HEPA-filter och UV-C-ljus för att effektivt fånga in och eliminera virus och bakterier.

Kontakta Quality air för en gratis rådgivning om luftrenare mot virus och bakterier. 

luftkvalitet
Virus

Avlägsna virus och bakterier

Fördelar med luftrenare mot virus och bakterier

En luftrenare som är utformad för att avlägsna virus och bakterier från inomhusluften kan bidra till att minska risken för sjukdomsspridning.

Luftrenare med högeffektiva HEPA-filter och UV-C-ljus kan ta bort skadliga partiklar från luften, vilket skapar en renare och hälsosammare inomhusmiljö.

Dessa luftrenare är särskilt fördelaktiga i rum där människor samlas, som t.ex. kontor, skolor och sjukhus, där risken för sjukdomsspridning är hög.

Användning av en luftrenare kan också hjälpa personer med allergier eller astma genom att minska förekomsten av allergener i luften.

Minska sjukfrånvaron på arbetsplatser

Luftrenare mot virus kan minska sjukfrånvaron

Luftrenare som är utformade för att filtrera bort virus från inomhusluften kan bidra till att minska sjukfrånvaron på arbetsplatser och i andra sammanhang där människor samlas.

Genom att eliminera skadliga partiklar från luften minskar risken för spridning av sjukdomar, vilket kan resultera i färre sjukdagar och högre produktivitet.

Quality air hjälper dig att rena luften och minska sjukfrånvaron Användning av luftrenare kan också bidra till att skapa en hälsosammare och mer bekväm inomhusmiljö för alla som vistas där, speciellt personer med allergier eller andra hälsoproblem som kan förvärras av dålig inomhusluft.

Oxyclean Quality Air
luftkvalitet

 Expertis inom luft- och partikelrening

Quality Air har mångårig expertis inom luftrening

Quality Air har mångårig expertis inom luft- och partikelrening. Luftrening mot virus och bakterier är ett av de områden som vi arbetar med.

Varmt välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp med luftrenare mot virus och bakterier.

Vanliga frågor rörande luftrenare mot virus och bakterier

Boka en mätning av er luftkvalitet med doftförslag!

Du är också välkommen att ringa oss direkt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.