Utför doftkontroll för en optimerad luftkvalitet

DOFTKONTROLL

– Mycket mer än bara en fräsch doft

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

VIKTEN AV EN GRUNDLIG KONTROLL

DOFTKONTROLL

Att göra en noggrann doftkontroll är själva grunden till att kunna gör en förbättring utav din luftkvalitet.
Detta oavsett inom vilket område eller lokal det gäller.

En bra luftkvalitet kommer därmed att leda till en generellt bättre hälsa, välbefinnandet och minskad sjukfrånvaro för de människor som dagligen annars skulle ha vistas i en tuff luftmiljö.

Vi på Quality Air kan med erfaren personal grundligt utföra doftkontroller för att på så sätt komma fram till hur vi kan uppnå en så bra och optimerad luftkvalitet för just ditt företag.

En grundlig doftkontroll kan stärka hela ditt företag
Ökad hälsa med optimerad luftkvalitet

INTE BARA EN FRÄSCH DOFT

FÖRBÄTTRAD HÄLSA

En bra luftkvalitet är något som kan tyckas vara en självklarhet!
Men visste du att det finns en hel del skadliga partiklar, ja till och med cancerframkallande sådana, som vi kanske dagligen andas in utan att tänka på?

Genom att identifiera och eliminera dålig lukt eller luft från oönskade partiklar som till exempel föroreningar, bakterier, virus, mögel eller pollen kan du markant minska risken för bland annat allergiska reaktioner, huvudvärk, trötthet eller långvariga sjukdomsbesvär.

Quality Air hjälper dig och ditt företag att skapa grunden till en märkbart bättre arbetsmiljö.
En hälsosam doft kan därmed bidra till ökad produktivitet!

POSITIV INVERKAN PÅ HUMÖRET

LUKTSINNETS PÅVERKAN

Dofter kan påverka vårt humör och välbefinnande på många olika sätt men även förstärka en upplevelse, endast med hjälp utav doftminnet.
En fräsch och ren doft kan alltså göra att vi känner oss både mer produktiva, piggare eller gladare.

Genom att utföra en doftkontroll och sedan ta bort den dåliga lukten samt tillföra en fräsch doft, kan göra att du skapar en positiv atmosfär.
Luktsinnet faktiskt är det starkaste sinnet vi har.

Titta gärna i vårt aktuella utbud av dofter under fliken “Våra dofter”.
Du kommer finna många spännande dofter att fylla i dina lokaler.

Luktsinnets påverkan på humöret

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.

MED HJÄLP AV QUALITY AIR KAN DU NU
FÅ BORT SKADLIGA PARTIKLAR FRÅN LUFTEN

FRÅGOR OCH SVAR OM DOFTKONTROLL