Fräschare bilhall med behagliga dofter

Luftrenare/Luftrening för BILHALL

Lyxigare dofter för både dig, kunden och bilen

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

DOFTSÄTTA BILHALLAR

DIN BILHALL

En bra bilhall är ett skyltfönster för hela verksamheten, inte bara för bilarna ni säljer.
Att ha en doft i harmoni med ert varumärke stärker därmed både företaget och bilarna.

Bilhallen som utgör basen för hela företagets varumärke blir därmed av största vikt att tänka på hur den uppfattas av både kunder, samarbetspartner men även av anställda.
Vi doftsätter er bilhall efter era krav samt önskemål, så att det blir en inbjudande och fräsch hall som passar just er verksamhet.

Om du alltså önskar dina kunder en upplevelse med fräschare luft och goda dofter i bilhallen, så är du varmt välkommen att kontakta oss på Quality Air.

Doftsätt hela din bilhall för att öka dina kunder
Öka kundens intresse med hjälp utav fräscha dofter i dina bilhallar

DEN BEKANTA NYBILSDOFTEN

ÖKA KUNDENS INTRESSE

När en kund kommer in i en bilhall och direkt känner den fräscha doften av nya bilar, gör att den eventuella köparen kanske överväger att köpa en ny bil fast hen var där för att titta efter en begagnad.

Att som företag använda sig av små enkla medel är kortfattat ett smart och effektivt sätt att öka sin försäljning samt attraktion.

Om du alltså önskar att dina kunder får en alldeles särskild upplevelse med små enkla medel kan vi på Quality Air hjälpa er att optimera både luftkvalitet och dofter efter era lokaler.

DOFT SOM VARUMÄRKESBÄRARE

DOFTREKLAM i BILHALL

Om du skulle vela marknadsföra ert bilföretag på ett smart och enkelt sätt kan man numera använda sig av reklamprodukter som doftar gott.

Att kunna få sin logotyp och telefonnummer tryckt på en doftplatta hjälper till att höja företagets varumärke samt bidrar till att kunderna kommer att komma ihåg just ert företag.

Att exempelvis få känna en lyxig läderdoft med en ditsatt doftplatta i sin bil efter ett verkstadsbesök, gör att kunden alltid kommer ihåg just den verkstaden.

Vi på Quality Air kan alltså utforma doftplattor med er logga där ni får välja mellan många olika dofter och former utifrån era önskemål.
Vilken doft blir den som marknadsför just er?

Skapa en doftreklam till din bilhall med en doftprodukt med din tryckta logga
En välkomnande entré med fräscha dofter till din bilhall får kunderna att stanna

VÄLKOMNANDE ENTRÉ

ENTRÉER TILL BILHALL

Att komma in i en ren, fräsch samt väldoftande entré ger en bild av ett välskött och fungerande bilföretag.

Med hjälp av en doftmaskin kan vi skapa en välkomnande och behaglig doft som i sin tur skapar en välkomnande miljö för de som arbetar där.

Quality Air har olika varianter av doftmaskiner beroende på storlek på entrén.
Det finns en mängd olika dofter att tillgå hos oss som ger företaget en unik känsla av exklusivitet och som därmed stärker hela varumärket.

Boka en mätning av er luftkvalitet med doftförslag!

Du är också välkommen att ringa oss direkt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.

MED HJÄLP AV QUALITY AIR KAN DU NU
FÅ BORT SKADLIGA PARTIKLAR FRÅN LUFTEN

FRÅGOR OCH SVAR OM FRÄSCH LUFT I BILHALLAR