Många spännande dofter i vårt doftutbud

VÅra dofter

– Vilken blir din favorit?

INSPIRERAS AV VÅR MÅNGFALD AV DOFTER

DOFTUTBUD MED VARIATION

Vi på Quality Air har en mängd unika och exklusiva dofter i vårt doftutbud.
Att välja doft är inte lätt men när du kontaktat oss så hjälper vi dig med vår expertis.
Efter samråd kan vi därmed välja ut några specifika dofter som kan komma att passar lite extra bra inom just din bransch.

Den utvalda doften sätts sedan in i den installerade doftmaskinen som tidigare valts utifrån lokalens storlek samt resurser.

Titta gärna igenom det aktuella utbudet av våra dofter i listan här till höger, vi har minst sagt många spännande dofter att upptäcka.
Bland annat finns där välkända dofter som lavendel, kaffe eller citrongräs till de lite mer udda och unika dofter som hallonbåtar, Gin & Tonic eller bränt trä.

Hittar du ingen här så finns ytterligare 2 136 dofter att välja på.

Vilken doft blir slutligen din favorit?

DET BÄSTA FÖR BÅDE DIG OCH MILJÖN

NATURLIGA DOFTER

För oss på Quality Air är det en självklarhet att vi endast använder dofter som är gjorda av 100% naturliga ämnen.

Syntetiska dofter kan innehålla kemikalier som hos vissa människor kan orsaka allergiska reaktioner som exempelvis irriterad hud, nysningar eller andningsbesvär.
På lång sikt kan syntetiska dofter även skapa större oönskade hälsoeffekter samt ha en negativ påverkan på miljön.
Dessutom kan dofterna även vara påtagligt överväldigande eller till och med obehagliga.

Naturliga dofter däremot, har en mer subtil samt behaglig effekt på sinnet.
De kan också ha en mer lugnande eller uppfriskande påverkan på humöret och är betydligt mer allergivänliga.
Att även utesluta kemiska produkter är avsevärt mycket bättre ur ett hållbart miljöperspektiv.

Våra mest populära dofter

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.

MED HJÄLP AV QUALITY AIR KAN DU NU
FÅ BORT SKADLIGA PARTIKLAR IFRÅN LUFTEN

FRÅGOR OCH SVAR OM VÅRA DOFTER