BILHALLEN

-En doft säger mer än tusen ord

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

DOFTSÄTTA BILHALLAR

Dofter för din bilhall

När en kund kommer in i en bilhall och direkt känner den fräscha doften av nya bilar, gör att den eventuella köparen kanske överväger att köpa en ny bil fast hen var där för att titta efter en begagnad.

Här är några exempel på våra lyxiga och läckra dofter.

  • Leather: En doft av läderklädsel
  • New Cars: Nybilsdoft
  • Sandal Wood: En doft av fräsch sandelträ

Om du alltså önskar att dina kunder får en alldeles särskild upplevelse med små enkla medel kan vi på Quality Air hjälpa er att optimera både luftkvalitet och dofter efter era lokaler.

DOFTSÄTTER STÖRRE YTA

Doftmaskin A3 för bilhall

A3 är en mellanstor doftmaskin som är otroligt pålitlig som sprider doft upp till 660 m2 med hjälp utav nebulusering, vilket är en finfördelad behaglig dimma som är lätt att andas in.

A3 har en integrerad app funktion för en snabb och enkel styrning efter öppetider och justerbar doftstyrka för att få den perfekta doftsättningen.

Man kan även se hur mycket doft som finns kvar i behållaren utan att öppna maskinen då appen räknar ut hur mycket den har doftsatt.

Tekniska specifikationer:

  • Effektiv yta: 660 m2
  • Doftstyrka: 10 olika inställningar
  • Power: 6W.
  • Doftflaska: 500ml
  • CE märkt
  • Appfunktion

Boka en mätning av er luftkvalitet med doftförslag!

Du är också välkommen att ringa oss direkt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.

MED HJÄLP AV QUALITY AIR KAN DU NU
FÅ BORT SKADLIGA PARTIKLAR FRÅN LUFTEN

FRÅGOR OCH SVAR OM BILHALLEN