BILHALL BILDOFTER

– En doft säger mer än tusen ord

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Exklusivare bilar med fräscha dofter

BILDOFTER till BILHALL

Att få en lyxig läderdoft eller en nybilsdoft i sin bil efter ett verkstadsbesök gör att kunden känner sig speciellt utvald och därmed kommer att komma ihåg just den verkstaden.

Om man dessutom har tryckt företagets telefonnummer samt logotyp på doftplattan förhöjer värdet för på företaget och kunden.

Om du alltså önskar dina kunder en originell upplevelse med fräschare luft och goda dofter i sin bil, så är du varmt välkommen att kontakta oss på Quality Air.

Doft som räcker länge

DOFTPAD för din BILHALL

En doftpadd är en doftsatt gummiplatta som har många olika användningsområden såsom:

  • I bilar som reklam för verkstäder efter en service
  • Till olika företagsevent för att ge bort till kunder eller anställda
  • Företag inom profilreklam som vill särskilja sig med doftprodukter

Produkten kan fås i olika former, färger och storlekar där doften räcker i upptill 3 månader.

Avslutningsvis, om ni vill att era kunder ska få en upplevelse med goda dofter i bilen så är du varmt välkommen att kontakta oss på Quality Air.

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.