Efterarbete vid mögelsanering

Efterarbete vid Mögelsanering

Förhindra behovet av mögelsanering att komma åter

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

VIKTEN AV ETT GRUNDLIGT EFTERARBETE

VARFÖR ÄR EFTERARBETE VID MÖGELSANERING VIKTIGT?

Efterarbete vid mögelsanering genom Quality Air är en effektiv metod för att förebygga mögeltillväxt och säkerställa en långsiktig lösning.
Quality Airs erfarna team har expertkunskap inom området och använder en noggrann och metodisk strategi för att säkerställa att möglet inte återkommer.

Genom att genomföra en grundlig inspektion av de sanerade områdena, identifiera eventuella fuktproblem och förbättra ventilationen så kan vi eliminera de underliggande orsakerna till mögeltillväxt.

Efter att ha genomfört en mögelsanering så är det avgörande att vidta åtgärder för att förebygga framtida mögeltillväxt.
Efterarbete är den process där man säkerställer att alla åtgärder har vidtagits för att förhindra att mögelsvampen återkommer.

Quality Air erbjuder professionellt efterarbete vid mögelsanering för att se till att ditt hem eller arbetsplats förblir fritt från mögel och bibehåller en hälsosam inomhusmiljö.

Quality air utför mögelsanering
Fördelar med ett grundligt efterarbete vid mögelsanering

VÅR METOD VID MÖGELSANERING

FÖRDELARNA MED EFTERARBETE VID MÖGELSANERING GENOM QUALITY AIR

En av de främsta fördelarna med att anlita Quality Air är garanterad effektivitet och långsiktig lösning.
Genom noggranna inspektioner och användning av skräddarsydda förebyggande åtgärder kan Quality Air säkerställa att möglet inte återkommer.
Quality Airs erfarna team använder alltid effektiva metoder för att eliminera mögel och skapa en miljö där mögeltillväxt blir mindre trolig.

En annan fördel är professionalism och kvalitetsservice. Quality Airs team är utbildade och har expertkunskap inom mögelsanering och efterarbete.

De strävar efter att leverera högkvalitativ service och uppfylla kundernas behov på bästa möjliga sätt.

Genom att anlita Quality Air kan man vara trygg i att man får en professionell och pålitlig service som syftar till att skapa en hälsosam inomhusmiljö.

Läs mer om Doftsanering

VÅR METOD I EFTERARBETET

HUR QUALITY AIR GENOMFÖR EFTERARBETET FÖR EN EFFEKTIV SANERING

Inspektion av sanerade områden

Efter att mögelsaneringen är klar så genomför Quality Air en detaljerad inspektion av de sanerade områdena.
Detta inkluderar att undersöka de drabbade ytorna, kontrollera att möglet har avlägsnats helt och bedöma om det finns några underliggande orsaker till mögeltillväxten, såsom fuktproblem eller dålig ventilation.

Fukt- och ventilationstest efter mögelsanering

Fukt är en av de främsta orsakerna till mögeltillväxt.
Quality Air utför noggranna fukt- och ventilationstester genom luftvärdemätningar för att identifiera eventuella fuktproblem som kan leda till återkommande mögel.
Genom att korrigera fuktproblem och förbättra ventilationen så minskas risken för framtida mögeltillväxt avsevärt.

Implementering av förebyggande åtgärder efter mögelsanering

Efter att inspektionen och testerna är klara utvecklar Quality Air en anpassad plan för att förebygga mögeltillväxt i framtiden.
Detta kan t.ex. innefatta installera partikelrening nära ventilationssystemet, installera avfuktare och ge rekommendationer för att bibehålla en torr och hälsosam inomhusmiljö.

Läs mer om Luktsanering

Quality Air - En doft säger mer än tusen ord

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.

MED HJÄLP AV QUALITY AIR KAN DU NU
FÅ BORT SKADLIGA PARTIKLAR FRÅN LUFTEN

FRÅGOR OCH SVAR OM EFTERARBETE VID MÖGELSANERING