Vi utför luktsanering för en fräsch och behaglig miljö

Luktsanering

– För en fräsch och behaglig miljö

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Varför uppstår oönskade lukter?

KÄLLAN TILL DÅLIG LUKT

Luktsanering är en viktig process för att eliminera oönskade och störande lukter från olika typer av miljöer.
Genom att ta itu med källan till lukten och rena luften kan man skapa en fräsch och behaglig miljö för både anställda och besökare.
Det finns olika aspekter runt luktsanering och de åtgärder som kan vidtas för att beständigt hantera problem med dålig lukt.

För att effektivt bekämpa dålig lukt är det viktigt att förstå källan till problemet.
Oönskade lukter kan härstamma från olika källor, inklusive mögel och fukt, djururin, matrester, rökning, kemiska ämnen och avloppssystem.

Att identifiera och eliminera källan till lukten är grundläggande för att uppnå en framgångsrik luktsanering.

Hitta källan till dålig lukt
Olika återgärder för luktsanering

Så tar man itu med dålig lukt

ÅTERGÄRDER FÖR LUKTSANERING

Att hantera dålig lukt kräver en kombination av olika åtgärder. Här är några effektiva metoder för luktsanering:

  1. Grundlig rengöring: En noggrann rengöring av ytor, textilier och ventilationssystem kan avlägsna luktorsaker och minska luktproblemet avsevärt.
  2. Luftrening: Användning av avancerade luftrenare med filtreringsteknik kan effektivt fånga upp och eliminera luktmolekyler från luften.
  3. Källbekämpning: Att direkt ta itu med källan till dålig lukt, till exempel genom att sanera mögelangrepp, ta bort urinfläckar eller eliminera röklukt, är en viktig del av luktsaneringen.

Fördelarna med att anlita experter

Profesionell luktsanering

Fördelarna med att anlita professionell luktsanering inkluderar expertis och erfarenhet, tillgång till rätt utrustning och metoder, samt skräddarsydda lösningar för att effektivt hantera och eliminera dålig lukt på ett tids- och kostnadseffektivt sätt.

Quality Air fräsch luft gör skillnad

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.

MED HJÄLP AV QUALITY AIR KAN DU NU
FÅ BORT SKADLIGA PARTIKLAR FRÅN LUFTEN

FRÅGOR OCH SVAR OM LUKTSANERING