Luftrening för en märkbart bättre hälsa

Jonisator – en inovation inom luftrening

En jonisator är en apparat som används för att generera negativa joner i luften.
Genom att avge negativa joner så hjälper jonisatorn till att rena och förbättra luftkvaliteten inomhus.

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

NEGATIVA JONER OCH POSITIVT LADDADE PARTIKLAR

Hur fungerar en jonisator?

Negativa joner binder sig till positivt laddade partiklar såsom damm, pollen och föroreningar, vilket gör dem tyngre och leder till att de faller ned på ytor istället för att sväva i luften.

Detta resulterar i renare och friskare inomhusluft, där risken för att andas in dessa luftburna,  kringsvävande partiklar.

Partikelrening hjälper till för luftrening
Luftrening med partikelrening

MODERN LUFTRENING

Hur vanligt förekommande är jonisatorer inom modern luftrening?

Jonisatorer är en vanlig teknik inom modern luftrening som ofta används som en del av luftrenare och luftreningssystem för att förbättra luftkvaliteten inomhus:

  • Genom att generera negativa joner bidrar jonisatorer till att reducera föroreningar, partiklar och dåliga lukter i luften
  • Trots att andra tekniker som HEPA-filtrering också används, har jonisatorer visat sig vara effektiva för att minska luftburna partiklar och skapa en renare och hälsosammare inomhusmiljö

Jonisatorer har använts inom luftrening i flera årtionden och har etablerat sig som en pålitlig teknik för att rena och förbättra inomhusluften.

QUALITY AIR FÖR AIR QUALITY

Quality Air använder jonisatorer i luftrenare

Quality Air använder jonisatorer som en del av våra luftrenare.

Jonisatorerna genererar negativa joner som hjälper till att reducera luftburna partiklar och föroreningar.
Detta bidrar till att skapa en renare och friskare inomhusmiljö för användarna av våra luftrenare.

      Infographic      

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.

MED HJÄLP AV QUALITY AIR KAN DU NU
FÅ BORT SKADLIGA PARTIKLAR FRÅN LUFTEN

Frågor och svar om jonisatorer