Luftrening för en märkbart bättre hälsa

Joniseringsaggregat producera negativa joner i luften

Ett joniseringsaggregat är en apparat som används för att producera negativa joner i luften.
Dessa joner kan binda sig till skadliga partiklar och föroreningar, vilket resulterar i en renare och friskare inomhusmiljö.

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

REDUCERAR LUFTBURNA PARTIKLAR

Hur fungerar ett joniseringsaggregat

Joniseringsaggregatet fungerar genom att avge elektroner till luftmolekyler, vilket skapar negativa joner.
Dessa joner hjälper till att reducera luftburna partiklar såsom damm, pollen och mögelsporer.
Joniseringsaggregat används ofta inom luftreningssystem och kan bidra till att förbättra luftkvaliteten i olika miljöer, inklusive hemmet, kontoret eller andra inomhusutrymmen.

Partikelrening hjälper till för luftrening
Luftrening med partikelrening

GENERERAR NEGATIVA JONER

Fördelar med ett joniseringsaggregat

Joniseringsaggregat har flera fördelar för luftrening.
De kan minska föroreningar och allergener i luften, bekämpa dålig lukt, förbättra luftkvaliteten och skapa en fräschare och renare inomhusmiljö.
Genom att generera negativa joner kan joniseringsaggregat hjälpa till att rena luften från skadliga partiklar och skapa en hälsosammare andningsmiljö.

FÖR BÄTTRE AIR QUALITY

Quality Air

Quality Air använder joniseringsaggregat i sina luftrenare för att förbättra inomhusluftens kvalitet.
Ett joniseringsaggregat genererar negativa joner som bidrar till att minska föroreningar i luften såsom damm, allergener och partiklar.
Genom att införa negativa joner så skapas en renare och friskare inomhusmiljö.

Quality Airs joniseringsaggregat är utformade för att vara effektiva och säkra att använda, och de är en del av våra helhetslösningar för effektiv luftrening.

      Infographic      

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.

MED HJÄLP AV QUALITY AIR KAN DU NU
FÅ BORT SKADLIGA PARTIKLAR FRÅN LUFTEN

Frågor och svar om joniseringsaggregat