Produkter

Är luftrenare bra för astmatiker – En kort genomgång

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Luftrenare kan vara till stor hjälp för personer med astma.
Genom att filtrera bort luftburna partiklar som pollen, damm, mögel och djurhår från inomhusluften kan luftrenare minska exponeringen för allergener som kan utlösa astmasymtom.

Vissa luftrenare har också möjlighet att avlägsna skadliga gaser som rök och avgaser från bilar, vilket kan förbättra luftkvaliteten ytterligare.

Det är viktigt att välja en luftrenare med lämplig filterteknologi och att regelbundet byta ut filter för att säkerställa optimal funktion.

astma
luftrenare

Fördelar med effektiva luftrenare för astmatiker

Effektiva luftrenare kan ha många fördelar för astmatiker.
Genom att rena inomhusluften från allergener och andra skadliga partiklar kan luftrenare minska risken för astmaattacker och förbättra andningshälsan.

Vissa luftrenare är också utrustade med teknologi som kan ta bort skadliga gaser från luften, vilket kan vara särskilt fördelaktigt för personer som bor i städer med hög trafik.

Genom att använda en effektiv luftrenare kan astmatiker känna sig mer bekväma och trygga i sina hem och minska behovet av medicinering och andra behandlingar.

Förbättrar luftrenare luften inomhus för den som har astma?

Luftrenare kan vara en viktig del av en astmatikers sjukvårdsplan genom att förbättra luften inomhus.

Astma kan förvärras av allergener och andra partiklar som finns i luften, såsom pollen och damm.

Genom att använda en luftrenare kan dessa partiklar filtreras bort från inomhusluften, vilket kan minska risken för astmaattacker och förbättra andningshälsan.

Luftrenare kan också avlägsna skadliga gaser som rök och avgaser från bilar, vilket är särskilt fördelaktigt för personer som bor i städer med hög trafik.
En effektiv luftrenare kan göra stor skillnad för astmatiker och deras livskvalitet.

Pollen

Gör effektiva luftrenare inomhusmiljön tryggare för astmatiker?

Effektiva luftrenare kan göra inomhusmiljön tryggare för personer med astma.

Astmatiker är ofta extra känsliga för luftburna partiklar som pollen, damm och mögel, vilket kan utlösa astmasymtom och förvärra sjukdomen.

Genom att använda en effektiv luftrenare kan dessa partiklar filtreras bort från inomhusluften, vilket kan minska risken för astmaattacker och förbättra andningshälsan.

Det kan också minska astmatikernas oro och stress kring att utsättas för allergener och andra irriterande partiklar, vilket kan ge en känsla av trygghet och välbefinnande i hemmet.

Quality Air ger dig svar kring vad partiklar kan göra för skada

Quality Air har mångårig expertis inom luft- och partikelrening.
Vi hjälper allergiker och astmatiker att få en bättre luft inomhus, i såväl hemmiljö som arbetsmiljö genom effektiv luftrening.
Varmt välkommen att kontakta oss så kan vi bekräfta vilken form av luftrenare är bäst för astmatiker.

Produkter

Vanliga frågor om dammallergi

Boka en mätning av er luftkvalitet med doftförslag!

Du är också välkommen att ringa oss direkt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.