Produkter

Luftrenare allergi kan ge lindring

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Luftrenare allergi och astma är en effektiv lösning för personer som lider av allergiska besvär.

Genom att filtrera luften och avlägsna allergener som pollen, damm och mögel kan luftrenare minska mängden allergener i inomhusmiljön och därmed ge lindring för allergiker.

Luftrenare kan även minska förekomsten av irriterande partiklar i luften, som rök och avgaser, vilket kan ha positiv effekt på allmän hälsa och välbefinnande.

Genom att använda en luftrenare kan allergiker minska risken för allergiska reaktioner och upprätthålla en hälsosam inomhusmiljö. Kontakta oss på Quality air för en effektiv luftrening vid astma och allergier.

Pollen
luftrenare

Fördelar med luftrenare allergi och luftrenare astma

Luftrenare för allergi och astma kan ha många fördelar för personer som lider av dessa tillstånd.

Luftrenare kan filtrera bort allergener och irriterande partiklar, såsom pollen, damm och mögel, vilket kan minska risken för allergiska reaktioner och astmaattacker.
Luftrenare kan även förbättra.

luftkvaliteten i inomhusmiljön, vilket kan leda till förbättrad sömn, minskad trötthet och en allmänt bättre hälsa.

Dessutom kan luftrenare minska lukt och rök, vilket kan göra det mer behagligt att vistas i lokaler där tobaksrök eller andra luktande ämnen förekommer.

Skapa hälsosammare arbetsmiljö för medarbetare med astma eller allergi med effektiv luftrening

Att skapa en hälsosammare arbetsmiljö för medarbetare med astma eller allergi är viktigt för deras välbefinnande och produktivitet.

Genom att använda effektiv luftrening, såsom luftrenare, kan man minska mängden allergener och irritanter i luften och därmed minska risken för astmaattacker och allergiska reaktioner.

Genom att regelbundet underhålla ventilationssystemet och rengöra ytor kan man också minska mängden damm och andra partiklar som kan utlösa symptom.

Att skapa en hälsosam arbetsmiljö för medarbetare med astma eller allergi kan leda till en minskad sjukfrånvaro och ökad produktivitet.

Minska sjukfrånvaron med effektia luftrenare mot problem med allergi och astma

Effektiva luftrenare kan bidra till att minska sjukfrånvaron på arbetsplatsen för personer med allergi och astma.

Genom att filtrera luften från allergener och irriterande partiklar kan luftrenare minska risken för allergiska reaktioner och astmaattacker.

Detta kan förbättra hälsan och produktiviteten på arbetsplatsen.
Att skapa en hälsosam inomhusmiljö med hjälp av luftrenare kan också minska risken för smittspridning av luftburen sjukdom, vilket ytterligare kan minska sjukfrånvaron på arbetsplatsen.

En investering i effektiva luftrenare kan därmed vara en kostnadseffektiv lösning för att minska sjukfrånvaron och förbättra arbetsmiljön.

Quality Air har mångårig expertis inom effektiv luftrening vid astma eller allergi

Quality Air är experter på effektiv luftrening och åtgärder för att förbättra luftkvaliteten inomhus.

Vi hjälper dig att välja rätt luftrenare med optimal effekt för att snabbt och effektivt skapa en renare, fräschare och hälsosammare luft för astmatiker och allergiker.

Varmt välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp att välja och installera luftrenare astma och luftrenare allergi.

Produkter

Vanliga frågor om effektiva luftrenare för allergi och astma

Boka en mätning av er luftkvalitet med doftförslag!

Du är också välkommen att ringa oss direkt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.