Luftrening för en märkbart bättre hälsa

Allergisk mot damm och kvalster – Så kan du minska risken för symptom

För att minska risken för symptom och besvär vid allergi mot damm och kvalster så är det viktigt att vidta åtgärder som regelbunden dammsugning, tvätt av sängkläder i hög temperatur och användning av allergivänliga madrassskydd.
Luftrenare med HEPA-filter kan också effektivt avlägsna allergener från inomhusluften och bidra till en bättre luftkvalitet.
Joniserande luftrenare genererar negativa joner som attraherar positivt laddade partiklar och får dem att fall ned ur luften på plana ytor där de enkelt kan dammas eller dammsugas bort.

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

VANLIGA SYMPTOM

Symptom vid damm– och kvalsterallergi

Symptom vid damm- och kvalsterallergi kan inkludera nysningar, nästäppa, klåda i ögonen, hosta och andningssvårigheter.
Vissa personer kan uppleva astmasymptom såsom pipande andning och brösttäthet.
Det är viktigt att minska exponeringen för damm och kvalster genom regelbunden städning och användning av allergivänliga madrasskydd och kuddskydd.
Vid svåra symptom kan läkare rekommendera allergimediciner eller allergenspecifik immunterapi.

Partikelrening hjälper till för luftrening
Luftrening med partikelrening

OPTIMERAD LUFTKVALITET

Optimerad luftkvalitet – Varför det?

Optimerad luftkvalitet är avgörande för att skapa en hälsosam inomhusmiljö.
Genom att rena luften från föroreningar och allergener kan man minska risken för hälsoproblem och förbättra både komfort och välbefinnande.
Effektiva luftrenare och god ventilation är viktiga faktorer för att uppnå och upprätthålla en optimal luftkvalitet.

EFFEKTIV LUFTRENING

Så kan våra luftrenare minska dina allergibesvär

Quality Airs luftrenare kan effektivt minska allergibesvär genom att filtrera bort allergener som pollen, damm och kvalster från inomhusluften.
Genom avancerade filterteknologier och joniseringsteknik kan luftrenarna fånga upp och neutralisera dessa allergener, vilket minskar risken för symptom som nysningar, rinnsnuva och andningssvårigheter.
Med renare och friskare luft kan allergidrabbade uppleva lindring och trivsel i sitt hem eller arbetsmiljö.

      Infographic      

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.

MED HJÄLP AV QUALITY AIR KAN DU NU
FÅ BORT SKADLIGA PARTIKLAR FRÅN LUFTEN

Vanliga frågor om allergi mot damm och kvalster