Förebygg mögel och dålig lukt efter soprumsrengöring med Quality Air

Förebygg mögel och dålig lukt efter soprumsrengöring

Vi har koll på riskfaktorer

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

VI HAR KOLL PÅ HUR MAN GÖR

MINSKA DÅLIG DOFT EFTER SOPRUMSRENGÖRING

Soprumsrengöring är en alltför ofta förbisedd åtgärd, men när det väl utförs så vill man gärna inte utföra rengöringen igen på ett tag.
Quality Air är din pålitliga partner när det gäller att förebygga mögel och lukt efter soprumsrengöring.

Vi fokuserar på att skapa en skyddande barriär som minskar risken för upptäckt av problemen.
Genom att tillämpa förebyggande åtgärder och säkerställa optimal funktion av fukt- och ventilationssystemet hjälper vi dig att skapa en hälsosam och behaglig inomhusmiljö genom partikelrening.

Med Quality Air så kan du känna dig trygg och säker i vetskapen om att vi tar hand om dina behov och bidrar till att förhindra återkommande mögel- och luktproblem.

Vi ser helt enkelt till att soprum doftar gott och inte illa.

Efter en soprumsrengöring så är det avgörande att vidta åtgärder för att minimera risken för att mögel och dålig lukt ska uppstå igen.

Quality Air kan hjälpa dig genom att implementera förebyggande åtgärder och skapa en skyddande luktbarriär mot mögel- och luktproblem. 

För att säkerställa optimal funktion efter soprumsrengöring, så utför vi noggranna lufttester och inspektioner av ditt fukt- och ventilationssystem.
Genom att identifiera eventuella problem eller brister kan vi rekommendera åtgärder som förhindrar framtida mögel- och luktrelaterade problem.

Detta kan innefatta att förbättra ventilationen, se över isoleringen eller installera avfuktningssystem för att hålla fuktnivåerna i schack.

Men också att installera partikelrening samt doftmaskiner för att skapa en mer behagligare doft av soprummet.

MINSKA DÅLIG DOFT EFTER SOPRUMSRENGÖRING
Fördelar med att förebygga mot dåligt lukt i sopkärl hos Quality Air

4 olika förebyggande fördelar

Fördelar med att förebygga mot dåligt lukt och mögel efter soprumsrengöring

Att förebygga problem med dålig lukt och mögel i ett soprum efter en soprumsrengöring har flera fördelar.
Genom att implementera förebyggande åtgärder kan man skapa en mer hälsosam och trivsam miljö för alla användare.

  1. För det första bidrar det till en friskare inomhusmiljö genom att minska risken för dålig luftkvalitet och därmed förebygga eventuella hälsoproblem.
  2. För det andra förbättras lukt och estetik i soprummet, vilket ger en behagligare upplevelse och höjer trivseln för alla som vistas där.
  3. Förebyggande åtgärder bidrar till att förlänga livslängden för soprummets ytor och utrustning, vilket leder till kostnadsbesparingar på lång sikt.
  4. Slutligen minskar man risken för återkommande problem genom att vidta åtgärder i förväg.

BÄST EFFEKT MED VÅR OXICLEAN

Soprumsrengöring genom efterarbete skapar bättre doft och ventilation i soprum

Quality Air erbjuder professionell soprumsrengöring med hjälp av Oxiclean för att eliminera dålig lukt och hålla soprummet fräscht.
Vårt mål är att skapa en ren och hälsosam miljö där luktproblem inte längre utgör något hinder i soprum.

Genom att kombinera högkvalitativa rengöringsprodukter och erfaren personal kan vi säkerställa att resultatet blir långvarigt och tillfredsställande.

Soprumsrengöring genom efterarbete skapar bättre doft och ventilation i soprum

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.

MED HJÄLP AV QUALITY AIR KAN DU NU
FÅ BORT SKADLIGA PARTIKLAR FRÅN LUFTEN

FRÅGOR OCH SVAR OM VÅR SOPRUMSRENGÖRING