Pollen

Ett återkommande irritationsmoment i luften

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FÖRDELAR MED EFFEKTIV LUFTRENING

FÅ BORT INNOMHUSPOLLEN

Pollen i luften är ett säsongsmässigt återkommande problem för allergiker och astmatiker.
Problemen utomhus kan man kanske inte göra så mycket åt, men när det gäller inomhusluften så är det viktigt att få bort pollen från luften så snabbt och effektivt som möjligt.

Detta kan vara ett stort problem för den drabbade i en arbetsmiljö med sin pollenallergi. 

Har du en medarbetare som är drabbad?
Vi hjälper dig i ditt arbetsmiljöarbete.

För att få bort pollen från luften inomhus på företag så kan man använda en effektivare luftreningsteknik. Luftrenare med högeffektiva partikelfilter (HEPA-filter) kan effektivt filtrera bort partiklar som pollen, damm och andra luftburna allergener.

  1. Det är särskilt viktigt att ha en bra luftkvalitet inomhus på företag eftersom det kan påverka arbetsmiljön och produktiviteten hos de anställda.
  2. Genom att använda en effektivare luftrening kan man minska risken för allergiska reaktioner och förbättra den allmänna hälsan och trivseln på arbetsplatsen.
  3. Det är också viktigt att regelbundet rengöra luftrenaren och byta ut filtren för att säkerställa dess effektivitet.
Få bort pollen från luften inomhus på företag med effektivare luftrening
Effektivare luftrening på företag

VÅRT BÄSTA TIPS VID ALLERGI

Effektivare luftrening mot pollen på företag

Effektiv luftrening på företag kan vara en viktig faktor för att få bort pollen från luften inomhus.

Det är viktigt att välja en luftrenare som passar för företagets behov och storlek på rummet, samt att regelbundet underhålla och byta ut filtren för att säkerställa dess effektivitet.

Genom att ta hand om luftrenaren löpande så kan man dessutom få ut det mesta av dess fördelar för att skapa en hälsosam arbetsmiljö.

EFFEKTIV MINSKNING AV ALLERGISKA BESVÄR

En så pollenfri inomhusluft som möjligt

Att skapa en så pollenfri inomhusluft som möjligt kan vara en viktig faktor för att förbättra hälsan och trivseln på arbetsplatsen, särskilt för personer med allergier. För att uppnå detta kan man använda våra luftrenare med högeffektiva partikelfilter (HEPA-filter) som kan filtrera bort små partiklar som pollen och andra allergener från luften.

Det är också viktigt att regelbundet städa och damma för att minska mängden pollen och andra allergener som finns i inomhusmiljön.
Att ha god ventilation kan också hjälpa till att minska pollenhalten i inomhusluften.

Genom att skapa en så pollenfri inomhusluft som möjligt kan man minska risken för allergiska reaktioner och förbättra den allmänna hälsan och trivseln på arbetsplatsen.

En så pollenfri inomhusluft som möjligt
Quality Air åtgärdar problem med doft och luft med effektiv luftrening

EFFEKTIV LUFTRENING

Quality Air åtgärdar dina problem med pollen

Quality Air har lång erfarenhet av att effektivt rensa bort så mycket pollen som möjligt ur din inomhusmiljö genom att använda effektiva luftrenare och partikelrenare.
Kontakta oss om du upplever problem med inomhusluften avseende pollen.

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.

MED HJÄLP AV QUALITY AIR KAN DU NU
FÅ BORT SKADLIGA PARTIKLAR FRÅN LUFTEN

FRÅGOR OCH SVAR OM POLLEN I FÖRETAGSMILJÖER