Hälsosammare gym med hjälp av både partikelrening och goda dofter som påverkar ditt humör

pm10 partiklar – vilken skada gör de?

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

PM10 är en typ av luftförorening som består av partiklar som är mindre än 10 mikrometer i diameter. Dessa partiklar kan tränga djupt in i lungorna och orsaka en rad hälsoproblem, särskilt hos personer som lider av astma, bronkit eller andra lungsjukdomar.

Exponering för PM10 kan leda till hosta, andnöd, lunginflammation och försämrad lungfunktion. Långvarig exponering kan också öka risken för hjärtsjukdomar och stroke.

Det är viktigt att minska utsättningen för PM10 genom att använda luftrenare/partikelrenare och genom att undvika att vistas i områden med höga halter av luftföroreningar.

Vi på Quality Air har djup kunskap runt partikelrening med pm10-partiklar och hjälper dig gärna med rådgivning. 

Kontrollera luftkvalitén på ditt gym för en bättre hälsa
Entréer med goda dofter skapar ett välbehag

Partiklar små nog att andas in

Vad är en pm10-partikel?

PM10-partiklar är en typ av luftförorening som består av små partiklar som är mindre än 10 mikrometer i diameter.

Dessa partiklar kan ha olika källor, till exempel från vägtrafik, industriutsläpp, förbränning av fossila bränslen och naturliga källor som damm och pollen.

PM10-partiklar är små nog att andas in och kan tränga djupt in i lungorna, vilket kan leda till hälsoproblem, särskilt hos personer med lungsjukdomar. Vilket gör det till en arbetsmiljöfråga.

Det är viktigt att minska utsättningen för PM10 genom att använda luftrenare/partikelrenare, dvs undvika områden med höga halter av luftföroreningar och genom att använda personligt skydd, till exempel andningsskydd i de värre fallen.

Skadliga för hälsan

Hur skadliga är pm10 partiklar?

PM10-partiklar är skadliga för hälsan eftersom de kan tränga djupt in i lungorna och orsaka en rad hälsoproblem.

Exponering för PM10 kan leda till hosta, andnöd, lunginflammation och försämrad lungfunktion. Långvarig exponering kan också öka risken för hjärtsjukdomar och stroke.

Känsliga grupper, såsom personer med astma, kronisk bronkit eller andra lungsjukdomar, är särskilt känsliga för PM10-partiklar.

Det är viktigt att minska utsättningen för PM10 genom att använda luftrenare/partikelrenare samt undvika områden med höga halter av luftföroreningar men också använda personligt skydd, såsom andningsskydd.

Ett fräscht omklädningsrum med goda dofter höjer hela ditt företag
Ett fräscht omklädningsrum med goda dofter höjer hela ditt företag

Minska exponeringen för PM10-partiklar

Är det skadligt med pm10 partiklar i inomhusluften?

Ja, det kan vara skadligt med PM10-partiklar i inomhusluften, särskilt om nivåerna är höga.

PM10-partiklar kan tränga in i inomhusmiljöer från utomhuskällor som trafik, industri och byggverksamhet.
Exponering för höga halter av PM10-partiklar i inomhusmiljöer kan orsaka andningsproblem, hosta, irritation i ögon och näsa, och kan förvärra symtom hos personer med astma eller andra lungsjukdomar.

Det är viktigt att minska exponeringen för PM10-partiklar genom att använda luftrenare/partikelrenare och ventilationsanläggningar, och genom att undvika källor till föroreningar i inomhusmiljöer.

Rensa bort partiklar

Quality Air renar inomhusluft från pm10-partiklar

Quality Air är experter inom luft- och partikelrening och åtgärder för att förbättra dålig luftkvalitet inomhus.
Att rensa bort partiklar, såsom t.ex. pm10 partiklar, ur innomhusluften genom effektiv luft- och partikelrening är ett av våra expertisområden.

Vi ger dig råd och hjälper dig att välja och installera luft- och partikelrenare som ger effektiv rening av inomhusluften från skadliga partiklar, såsom pm10.

Ett fräscht omklädningsrum med goda dofter höjer hela ditt företag

Vanliga frågor om pm10

Boka en mätning av er luftkvalitet med doftförslag!

Du är också välkommen att ringa oss direkt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.