Virus i inomhusluften är ett ständigt problem för företag

Partiklar i inomhusluften kan göra stor skada

Partiklar utgör en potentiell fara i inomhusluften.
De bör därför i största möjliga mån renas ur luften så snabbt som möjligt.

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vilken skada kan partiklar i luften göra?

Partiklar i luften, särskilt de som är mindre än 10 mikrometer, kan orsaka hälsoproblem som astma, hjärt-kärlsjukdomar och lungcancer. Partiklar kan även skada miljön och försämra sikt och vattenkvalitet. Luftrening med högeffektiva partikelfilter (HEPA-filter) kan minska mängden partiklar i inomhusluften och därmed minska risken för hälsoproblem.

Hur skadligt är det med virus i luften?
Quality Air för bättre inomhusluft

Hur skadliga är partiklarna i inomhusluften?

Partiklar i inomhusluften kan vara skadliga för hälsan. Särskilt de partiklar som är mindre än 10 mikrometer kan andas in i lungorna och orsaka hälsoproblem, särskilt hos personer som lider av astma eller andra andningsproblem. De minsta partiklarna, PM2,5, kan tränga djupare in i lungorna och komma in i blodomloppet, vilket kan orsaka hjärt-kärlsjukdomar, lungcancer och andra hälsoproblem.

Det är därför viktigt att vidta åtgärder för att minska mängden partiklar i inomhusluften, särskilt om man tillbringar mycket tid inomhus. Luftrening med högeffektiva partikelfilter (HEPA-filter) är en effektiv metod för att minska mängden partiklar i inomhusluften och därmed minska risken för hälsoproblem.

Hur effektivt kan luft- och partikelrening få bort partiklarna ur inomhusluften?

Luft- och partikelrening kan vara mycket effektivt för att avlägsna partiklar från inomhusluften, beroende på typen av filter och reningssystem som används. Högkvalitativa partikelfilter, såsom HEPA-filter, kan avlägsna upp till 99,97% av partiklar från luften, inklusive de små partiklarna som kan orsaka hälsoproblem.

Luftrening mot virus av bästa kvalité
Quality Air hjälper dig med både hälsosammare och fräschare luft i alla  lokaler

Quality Air renar inomhusluften från partiklar

Quality Air har stor erfarenhet av luft- och partikelrening. Varmt välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig med rådgivning och lösningar för luft- och partikelrening när det gäller problem med inomhusluften i din lokal på grund av partiklar.

Vanliga frågor om partiklar och partikelrening

Boka en mätning av er luftkvalitet med doftförslag!

Du är också välkommen att ringa oss direkt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.