Virus i inomhusluften är ett ständigt problem för företag

Mjöldamm – En fara för hälsan och hur Oxyclean luftrenare kan hjälpa

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mjöldamm är en vanligt förekommande och potentiellt farlig form av partikeldamm som kan orsaka hälsoproblem hos människor.

När mögelsporer sprids i inomhusmiljön kan de orsaka allergiska reaktioner, astma och andra luftvägsbesvär.

För att bekämpa problemet med mjöldamm och förbättra inomhusluftkvaliteten har Oxyclean utvecklat en effektiv luftrenare en s.k. partikelrenare som kan ta bort dessa partiklar och förhindra deras spridning.

Hur skadligt är det med virus i luften?
Quality Air för bättre inomhusluft

Vad är mjöldamm och hur påverkar det vår hälsa?

Mjöldamm är ett resultat av mögelsvampar som bildar små sporer.
Dessa sporer är osynliga för blotta ögat och kan finnas i fuktiga eller fuktberoende områden, som källare, badrum eller platser med dålig ventilation.

När vi andas in mjöldammpartiklar kan de irritera våra luftvägar och orsaka allergiska reaktioner, såsom nysningar, hosta, klåda och rinnande näsa.

För personer med astma eller andra luftvägsproblem så kan exponering för mjöldamm leda till mer allvarliga symptom och försämrad hälsa på lång sikt.

Hur kan Oxyclean partikelrenare hjälpa till att minska mjöldamm i inomhusmiljön?

Oxyclean luftrenare är utformade för att effektivt filtrera bort partiklar och föroreningar i luften, inklusive mjöldammpartiklar.

Partikelrenaren använder avancerad filtreringsteknik för att fånga upp och eliminera dessa partiklar, vilket resulterar i renare och hälsosammare inomhusluft.

Genom att placera en partikelrenare från Oxyclean i rum med risk för mjöldamm så kan du minska exponeringen för dessa partiklar och förbättra luftkvaliteten i ditt hem eller kontor.

Luftrening mot virus av bästa kvalité
Quality Air hjälper dig med både hälsosammare och fräschare luft i alla  lokaler

Vilka är fördelarna med att använda en Oxyclean partikelrenare för att bekämpa mjöldamm?

Våra partikelrenare erbjuder flera fördelar när det gäller att hantera mjöldamm i inomhusmiljön.

Här är några av de främsta fördelarna:

  1. Minskar exponeringen för mjöldamm: Genom att filtrera bort mjöldammpartiklar från luften minskar en Oxyclean partikelrenare risken för att andas in dessa farliga partiklar och utveckla hälsoproblem.
  2. Förbättrar luftkvaliteten: Partikelrenaren hjälper till att skapa en renare inomhusmiljö genom att ta bort inte bara mjöldamm, utan även andra partiklar, allergener och föroreningar som kan påverka luftkvaliteten negativt.
  3. Minskar allergiska reaktioner: För personer som är känsliga mot mögelsporer kan en luftrenare minska allergiska reaktioner och skapa en mer bekväm och hälsosam inomhusmiljö.

Vanliga frågor och svar om mjöldamm

Boka en mätning av er luftkvalitet med doftförslag!

Du är också välkommen att ringa oss direkt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.