Fräschare toaletter med behagliga dofter

Luktar avlopp i huset – åtgärdas med partikelrenare

Luktar avlopp i huset eller i fastigheten kan vara både störande och ohälsosamt för människan

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Lös problemen med en partikelrenare

Så eliminerar vår partikelrenare OxyClean avloppslukt och förbättrar luftkvaliteten

Luktar avlopp i huset eller i fastigheten kan vara både störande och ohälsosamt för människan.
För att lösa detta problem så kan en partikelrenare vara en väldigt användbar hjälpreda.
Även om dess huvudsakliga syfte är att filtrera partiklar i luften, så bidrar partikelrenaren till att förbättra luftkvaliteten och minska luktproblemet betydligt på partikelnivå. Vilket gör att människan har lättare att andas i huset.
Vår partikelrenare OxyClean är ett joniseringsaggregat som joniserar luften utan Ozon.

Jonerna reagerar med föroreningar och lukter och gör svävande partiklar elektriskt laddade, vilket gör att de faller till golvet eller lättare kan fångas upp i maskinens filter.

När syreatomen joniseras bildar den med andra syrejoner aktiva komponenter som angriper bakterier, mögelsporer och virus. Oxyclean kommer alltså rensa upp de illaluktande komponenterna väldigt effektivt.

En fräsch och välkomnande toalett med hjälp av behagliga dofter
Oxyclean Quality Air

Maximera effektiviteten

Placera din partikelrenare rätt

För att maximera partikelrenarens effektivitet så bör den placeras i ett centralt område där luftcirkulationen är god och där avloppslukten är mest påtaglig.
Det är viktigt att se till att partikelrenaren har tillräcklig kapacitet för att behandla luften i det aktuella området.

En välplacerad partikelrenare kan hjälpa till att reducera både möjliga partiklar som kan innehålla luktämnen samt själva lukten. Det är viktigt att komma ihåg att partikelrenaren inte är en fullständig lösning för avloppslukt eftersom doften kan dröja kvar, men den är en väldigt effektiv komplementär åtgärd för doftrening.

Förebygg avloppsdoft

Viktiga förebyggande åtgärder för att undvika avloppssdoft i huset

För att säkerställa långsiktiga resultat så är det avgörande att regelbundet underhålla avloppssystemet.
Undvik att slå ner olämpliga ämnen i avloppet och se till att det inte finns några läckor eller blockeringar.
Att förebygga problem är ofta mer effektivt än att bara reagera på dem.

Vid ihållande problem eller om avloppslukten blir värre, är det bäst att konsultera en professionell VVS-tekniker eller rörmokare. De har expertisen för att identifiera och åtgärda eventuella underliggande orsaker till avloppslukten och säkerställa en hälsosam och bekväm miljö i din fastighet.

doftrenare

Kontakta oss om lukt i avlopp

Kontakta oss för hjälp med om det luktar avlopp i huset

Om det luktar avlopp i huset kan vi hjälpa dig med partikelrenare och även andra dofter som tillfälligt kan maskera det som luktar illa.  Kontakta oss för hjälp med problemen om det luktar avlopp i huset.

Boka en mätning av er luftkvalitet med doftförslag!

Du är också välkommen att ringa oss direkt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.

MED HJÄLP AV QUALITY AIR KAN DU NU
FÅ BORT SKADLIGA PARTIKLAR FRÅN LUFTEN

Frågor OCH SVAR runt avlopp och lukt