Produkter

Luftrenare som gör skillnad för luftkvaliteten för medarbetare

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Luftrenare kan göra stor skillnad för såväl din inomhusmiljö på företag som dina medarbetares hälsa.
Luftrenare (partikelrenare) är en effektiv lösning för att förbättra luftkvaliteten i fastigheter, lokaler.

Dessa enheter filtrerar och avlägsnar skadliga partiklar från luften, såsom pollen, damm, rök och kemikalier.

Våra partikelrenare kan också eliminera obehagliga lukter och minska risken för allergiska reaktioner och sjukdomar relaterade till dålig luftkvalitet.

För företag och fastighetsägare kan det förbättra produktiviteten och hälsan för de anställda, och för hemmet kan det ge en bättre sömnkvalitet och hälsa för hela familjen.
Det är viktigt att välja en lämplig luftrenare för att passa behoven i varje specifik miljö.

Pollen

Effektiva luftrenare gör underverk för din arbetsmiljö

Effektiva luftrenare (partikelrenare) kan göra underverk för arbetsmiljön genom att avlägsna föroreningar som kan orsaka hälsoproblem, såsom damm, pollen, mögelsporer och luftburna partiklar.

Luftrenare använder olika tekniker, som HEPA-filter, jonisering och UV-ljus, för att rena luften och förbättra luftkvaliteten.

Genom att avlägsna skadliga partiklar från luften kan luftrenare minska risken för allergier, astma, andningsproblem och andra hälsoproblem.

Våra partikelrenare kan också minska lukt och förbättra den övergripande luftcirkulationen i rummet.

Det är viktigt att välja en luftrenare (partikelrenare) som är lämplig för dina behov och att underhålla den regelbundet för optimal effektivitet.

Detta är vi på Quality air specialister på och hjälper dig gärna med rådgivning angående luftrenare och partikelrening.

Vilken typ av luftrenare bör man välja?

Valet av luftrenare beror på vilka föroreningar du vill ta bort från arbetsmiljön och luften.

För att ta bort små partiklar och allergener såsom pollen, damm och mögelsporer erbjuder Quality air en luftrenare med ett HEPA-filter.

Om du vill ta bort gaser och kemikalier som VOC och formaldehyd, bör man välja en partikelrenare med aktivt kolfilter eller PECO-teknik.

Om du vill minska luftfuktigheten och eliminera mögel och bakterier, kan du välja en partikelrenare med avfuktning eller UV-ljus teknik.

Det är också viktigt att välja en luftrenare (partikelrenare) med rätt storlek för det rum som den ska användas i, och att välja den energieffektivitet som passar dina behov och budget. 

luftrenare

Hur mycket luft per timme kan en luftrenare rena på företag?

Mängden luft en luftrenare kan rena per timme beror på dess CADR (Clean Air Delivery Rate), som mäts i kubikfot per minut (CFM). CADR-värdet bestäms av luftflödeshastigheten genom luftrenaren och dess förmåga att avlägsna föroreningar.

Vanligtvis rensar en luftrenare med en CADR på 200 CFM ett rum på cirka 200 kvadratfot, medan en luftrenare med en CADR på 400 CFM kan rena ett rum på cirka 400 kvadratfot.

Men det är viktigt att notera att en högre CADR inte alltid betyder en bättre luftrenare, eftersom andra faktorer som filtertyp och underhåll också påverkar dess effektivitet.

Quality Air – Mångårig expertis inom luft- och partikelrening

Quality Air har mångårig expertis kring luftkvalitet, luft- och partikelrening samt doftkontroll och doftmarknadsföring.
Varmt välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp och rådgivning kring åtgärder för att förbättra luftkvaliteten inomhus genom partikel- och luftrening.

Produkter

Vanliga frågor kring luftrenare på företag

Boka en mätning av er luftkvalitet med doftförslag!

Du är också välkommen att ringa oss direkt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.