Luftrenare pollen – en potentiell livräddare under pollensäsongen för medarbetare

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Luftrenare pollen kan vara en potentiell livräddare för medarbetare som lider av pollenallergi under pollensäsongen.
Dessa luftrenare är utformade för att filtrera bort pollenpartiklar från inomhusluften, vilket minskar allergenerna och därmed symtomen på allergi.

Våra Luftrenare dvs partikelrenare kan vara särskilt användbara för personer som inte kan undvika att vistas utomhus under pollensäsongen eller för personer som lider av astma eller andra andningsproblem.

Luftrenare (Partikelrenare) finns i olika storlekar och prisklasser och kan vara en effektiv lösning för att lindra besvär vid pollenallergi och förbättra luftkvaliteten i hemmet eller på arbetsplatsen.

Pollen
reklam och event

Effektiva luftrenare för pollen som ger effekt på företag

Quality Air är en specialist på partikelrening.
Våra luftrenare (partikelrenare) erbjuder en effektiv lösning för att bekämpa pollen för medarbetare i deras direkta arbetsmiljö.

Våra partikelrenare är utformade för att filtrera bort pollen och andra skadliga partiklar från luften, vilket minskar risken för allergiska reaktioner och andra hälsoproblem.

Quality Airs pollenfilter är tillverkade av högkvalitativt material och är effektiva även mot de minsta pollenpartiklarna.

Våra maskiner är också utrustade med avancerade funktioner som automatisk styrning, tyst drift och lång livslängd.

Med en Quality Air-luftrenare (partikelrenare) så kan du andas lättare och njuta av renare, friskare luft på kontoret eller tyngre arbetsmiljöer.

Luftrenare vid pollenallergi: Ger lindring under pollensäsongerna

Luftrenare pollenallergi (partikelrening) är en effektiv lösning för personer som lider av allergier under pollensäsongerna.

Dessa luftrenare filtrerar bort pollen och andra allergener från luften, vilket minskar risken för allergiska reaktioner och symtom som rinnande näsa, kliande ögon och hosta.

Luftrenarna fungerar genom att dra in luft från rummet, filtrera ut pollen och andra partiklar med hjälp av specialdesignade filter och sedan blåsa ut renad luft igen.
Detta kan bidra till att skapa en renare och friskare inomhusmiljö och ge lindring från pollenallergi under säsongerna då pollenhalten är hög.

luftrenare

Låt effektiv luftrenare ge lindring för dig och dina medarbetare

Quality Air erbjuder högkvalitativa luftrenare som kan ge lindring för dig och dina medarbetare.

Våra luftrenare är effektiva mot en mängd olika luftburna partiklar, inklusive pollen, damm, mögel och bakterier.
Genom att använda en luftrenare från Quality Air kan du minska risken för allergiska reaktioner, andningssvårigheter och andra hälsoproblem relaterade till dålig inomhusluft.

Dessa luftrenare är också utrustade med avancerade funktioner som gör att de kan användas effektivt och enkelt i alla typer av inomhusmiljöer.

Quality Air luftrenare är effektiva mot pollen

Quality Air har mångårig erfarenhet när det gäller rening av inomhusluften avseende pollen.
Varmt välkommen att kontakta oss om du behöver effektiva luftrenare pollen. 

Pollen

Vanliga frågor kring luftrenare och pollen

Boka en mätning av er luftkvalitet med doftförslag!

Du är också välkommen att ringa oss direkt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.