Luftrenare Linköping

Luftrenare Linköping som gör skillnad

Luftrenare Linköping- Effektiva luft- och partikelrenare som kan göra markant skillnad för både inomhusmiljö på ditt företag som för dina medarbetares hälsa.

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

BÄTTRE LUFT I DIN LOKAL

Effektiva luftrenare förbättrar luften i Linköping

Luft- och partikelrenare filtrerar och avlägsnar skadliga partiklar från luften i Linköping(såsom t.ex. pollen, damm, rök och kemikalier) och därmed minska risken för allergiska reaktioner och sjukdomar relaterade till dålig luftkvalitet inomhus.
Våra luft- och partikelrenare kan också eliminera obehagliga lukter i inomhusmiljön i Linköping.

Oxyclean Quality Air
Doftmarknadsföring

RENARE LUFT GÖR SKILLNAD

Rena inomhusluften i Linköping, öka produktiviteten

Luftrenare använder olika tekniker, som HEPA-filter, jonisering och UV-ljus, för att rena luften och förbättra luftkvaliteten.
För företagare och fastighetsägare i Linköping så kan effektiva luft- och partikelrenare kort sagt göra underverk för arbetsmiljön, samtidigt som det förbättrar produktiviteten och hälsan för de anställda.

Det är alltid viktigt att välja en lämplig luftrenare som motsvarar behoven för varje specifik miljö samt att underhålla den regelbundet för att bevara optimal effektivitet.

Vi på Quality Air har en miljövänlig luftrenare som använder sig av jonisering av luften utan att använda den farliga gasen Ozon.

VÄLJ RÄTT LUFTRENING FÖR DINA BEHOV

Valet av luftrenare för din miljö i Linköping

Att välja luftrenare är inte enkelt. Dock finns det flera punkter som är särskilt viktiga. Den första är:

  • Effektivitet – att luften blir ren och att den rensas från de lukter som bör tas bort.  Miljöer som kan vara särskilt lämpliga för våra luftrenare är
    • Livsmedelsproduktion där man har vissa rum där livsmedel produceras, och vid förpackningsutrymmen där förpackningsmaterial förvaras. Detta för att förhindra bakterietillförsel i livsmedel.   
    • Bageri – vid kyl och förvaring
  • Ozonfri – jonisering är en process där luften reagerar med smutsiga partiklar som faller ned till golvet och lätt kan tas hand om ett filter.  Här används inget alltså inget ozon.

Vår Luftrenare i Linköping OxyClean  är alltså ett joniseringsaggregat som effektivt
tar bort starka lukter, mögel, partiklar och damm.  Förutom lokalerna som nämndes ovan så är soprum ett bra område för detta.

FRÅGOR OCH SVAR OM LUFTRENARE LINKÖPING

Boka en mätning av er luftkvalitet med doftförslag!

Du är också välkommen att ringa oss direkt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.