Produkter

Luftrenare för Byggdamm: Effektiv partikelfiltrering och ren luftkvalitet

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Luftrenare för byggdamm är en effektiv åtgärd på byggplatser eftersom det är en källa till mycket damm och föroreningar som förekommer i luften.

För att skydda arbetstagarnas hälsa och skapa en säker arbetsmiljö så är det viktigt att ha effektiva luftrenare som kan filtrera ut byggdamm och förbättra luftkvaliteten.

Och visst finns det fördelar med luftrenare när man upplever byggdamm på byggarbetsplatsen.

Det är egentligen inga luftrenare utan partikelrenare där vi vet att det aktivt bidrar till en hälsosammare arbetsmiljö för byggarbetsplatser.

Pollen
luftrenare

Varför är partikelrenare viktiga för att hantera byggdamm?

Byggdamm kan innehålla partiklar som är skadliga för andningssystemet och hälsan.

Genom att använda s.k partikelrenare istället för en vanlig luftrenare så kan man effektivt filtrera ut dessa partiklar från luften.

Partikelrenare minskar effektivt risken för luftvägsbesvär, allergiska reaktioner och andra hälsoproblem bland byggarbetare som blir utsatta för byggdamm.

Luftrenare eller Partikelrenare (som det egentligen heter) spelar en viktig roll i att skapa en hälsosam och säker arbetsmiljö på byggplatser.

Funktioner och fördelar med partikelrenare för byggdamm

Våra partikelrenare är specifikt konstruerade för att hantera byggdamm och har flera funktioner och fördelar såsom:

 1. Effektiv filtrering:
  Partikelrenare för byggdamm är utrustade med avancerade filter som kan avlägsna både små partiklar som damm från luften mot vanliga luftrenare.
  Partikelrenaren kan filtrera ut både grova som fina partiklar, vilket genereras vid varje byggarbetsplats.
 2. Portabilitet: Våra partikelrenare för byggdamm är bärbara och kan lätt flyttas runt på byggplatsen.
  Detta gör det möjligt att placera partikelrenaren nära dammkällan och därigenom effektivt filtrera ut byggdammet vid källan.
 3. Anpassningsbarhet: Luftrenare för byggdamm (Partikelrenare) kan anpassas efter behoven på olika byggplatser.
  De kan vara utrustade med olika typer av filter beroende på dammets sammansättning och kan även ha funktioner som automatisk luftkvalitetsövervakning och justerbar fläkthastighet.
Produkter

Fördelar med luftrening av byggdamm

Luftrening (Partikelrening) för byggdamm erbjuder flera fördelar:

 1. Bättre hälsa: Genom att filtrera ut skadligt byggdamm bidrar luftrenare till att förbättra luftkvaliteten och minska risken för luftvägsbesvär och allergiska reaktioner hos dina byggarbetare.
 2. Säkrare arbetsmiljö: Partikelrenare minskar dammets närvaro på ytor och förbättrar sikten på byggplatsen, vilket minskar risken för olyckor och skador.
 3. Ökad produktivitet: En renare och hälsosammare arbetsmiljö kan leda till ökad koncentration, färre sjukdagar och därmed ökad produktivitet hos dina medarbetare.

Kontakta oss för mer information om våra luftrenare / partikelrenare för byggdamm och hur de kan förbättra arbetsmiljön på din byggplats.

Vanliga frågor om luftrenare (partikelrenare) för byggdamm

Boka en mätning av er luftkvalitet med doftförslag!

Du är också välkommen att ringa oss direkt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.