luftkvalitet Västerås

Luftkvalitet Västerås – en hälsofråga för ditt företag!

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Luftkvalitet Västerås – Att luftkvaliteten i Västerås med omnejd kan påverka hälsan för era medarbetare är säkert någonting som ni redan känner till.

Samtidigt är man som företagare inte den enda som funderar på vad man kan göra för att åtgärda och underlätta för medarbetarna.

Känner du att luftkvaliteten är dålig utanför fastigheten eller i de egna lokalerna på ditt företag i Västerås / Västeråssområdet?

Vi hjälper företag att göra luftkvalitetsmätning på partikelnivå. Luften gör stor skillnad för alla medarbetare efter våra åtgärder.

luftkvalitet

Luftkvaliteten inomhus i fastigheter och företagslokaler i Västerås

Eftersom vi i Västeråssområdet spenderar en stor del av vår tid inomhus, i kontors-, butiks- eller industrilokaler så är en bra luftkvalitet inomhus en allt viktigare hälsofråga.

  • Luftkvaliteten inomhus har stor betydelse för vår kreativitet, vår prestationsförmåga samt vårt allmänna välbefinnande
  • Därför är det viktigt att du, som företagare och/eller fastighetsägare, ser till att luftkvaliteten i företagets lokaler renas så effektivt som möjligt så att åtminstone inomhusluften är ren och fräsch
  • Speciellt viktigt är detta om det finns risk för tunga metaller och damm som finns i luften pga smutsig arbetsmiljö med s.k. partikelrening

Dålig luft utanför din fastighet eller ditt företag i Västerås?

Dålig luft utanför din fastighet eller ditt företag i Västeråssområdet beror på en rad olika faktorer.
Såsom bland annat avgaser, industriella utsläpp, partiklar som rivs upp i samband med biltrafik, etc. 
Även andra, naturliga källor (såsom t.ex. pollen, svampsporer, etc) kan också påverka luftkvaliteten för dig i Västerås. 

Dessa föroreningar kan tränga in i fastigheter eller företagslokaler i Västerås genom ventilation, fönster och dörrar vilket kan påverka dina medarbetares hälsa och välbefinnande negativt.
Det är därför en god idé att installera en partikelrenare och inte en vanlig luftrenare.

Fräschare bilhall med behagliga dofter
reklam och event

Rena luften i lokaler i Västerås så effektivt som möjligt

Att rena luftkvaliteten i din fastighet i Västerås är en viktig åtgärd för att skapa en hälsosam och trivsam miljö.
Det finns flera olika sätt att rena luftkvaliteten.
Att rena luften i din fastighet eller företagslokal i Västeråssområdet genom att installera en partikelrenare är ett av de mest effektiva metoderna.

  • Partikelrenaren skapar en laddning på partiklarna i luften
  • När partiklarna sedan passerar genom partikelrenaren så attraheras de av en motsatt laddad yta som fångar upp och håller dom fast

Det är viktigt att välja en luft- eller partikelrenare som är lämplig för dina behov samt att regelbundet underhålla den för optimal effektivitet.

Vi på Quality Air är experter inom luft- och partikelrening och hjälper gärna till med rådgivning och eventuella frågor för din luftkvalite i Västerås.

Luftrening och partikelrening för förbättrad luftkvalitet inomhus i Västerås

Quality Air arbetar med luftrening, partikelrening, doftkontroll och doftmarknadsföring.
Vi har mångårig erfarenhet av att arbeta med luftkvaliteten inomhus och rena luften i kontor som lokaler.

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vad vi kan göra för förbättrad luftkvalitet i dina lokaler.
Vi kan det här med luftkvalitet Västerås.

luftkvalitet

Vanliga frågor kring kring luftkvaliteten i Västerås

Boka en mätning av er luftkvalitet med doftförslag!

Du är också välkommen att ringa oss direkt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.