Hälsosammare gym med hjälp av både partikelrening och goda dofter som påverkar ditt humör

Luftkvalitet inomhus gränsvärden är bra att känna till

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Luftkvalitet inomhus gränsvärden: Luftkvaliteten inomhus påverkar hälsan och välbefinnandet hos människor. Vissa föroreningar som damm, rök, mögel och kemikalier kan orsaka allt från obehag till allvarliga hälsoproblem.

Det är därför viktigt att känna till de rekommenderade gränsvärdena för inomhusluftkvalitet. De vanligaste föroreningarna att övervaka inkluderar partiklar, koldioxid, och formaldehyd.

De rekommenderade gränsvärdena varierar beroende på föroreningstypen och kan påverkas av faktorer som människors ålder och hälsa. En trevlig och bra luftkvalitet inomhus kan uppnås genom att regelbundet ventilera utrymmet och använda lämpliga luftreningssystem. Vi på Quality air är specialister på detta och kan hjälpa dig med luftkvalitet inomhus.

Kontrollera luftkvalitén på ditt gym för en bättre hälsa
Entréer med goda dofter skapar ett välbehag

text här

Luftkvalitet inomhus gränsvärden – viktigt att känna till för dig som arbetsgivare

Som arbetsgivare är det viktigt att övervaka och kontrollera luftkvaliteten inomhus på arbetsplatsen för att skydda hälsan och välbefinnandet

hos de anställda. Rekommenderade gränsvärden för inomhusluftkvalitet inkluderar partiklar, koldioxid, koldioxid och formaldehyd.

Dessa gränsvärden kan variera beroende på föroreningstyp och påverkas av faktorer som människors ålder och hälsa. En dålig inomhusluftkvalitet kan orsaka hälsoproblem och påverka produktiviteten hos anställda.

Genom att regelbundet ventilera utrymmet, använda lämpliga luftreningssystem och följa riktlinjer för inomhusmiljö kan en hälsosam arbetsmiljö uppnås.

text här

Viktigt för dig som fastighetsägare att hålla koll på gränsvärdena för luftkvaliteten i din fastighet

Som fastighetsägare är det viktigt att övervaka luftkvaliteten i din fastighet för att säkerställa en hälsosam inomhusmiljö för hyresgäster eller anställda.

Rekommenderade gränsvärden för inomhusluftkvalitet inkluderar partiklar, koldioxid, koldioxid och formaldehyd.

Dessa gränsvärden kan variera beroende på föroreningstyp och påverkas av faktorer som människors ålder och hälsa. En dålig inomhusluftkvalitet kan leda till hälsoproblem och påverka värdet på fastigheten.

Genom att regelbundet ventilera utrymmet, använda lämpliga luftreningssystem och genomföra nödvändiga underhållsåtgärder kan en hälsosam inomhusmiljö säkerställas och fastighetens värde bevaras.

Ett fräscht omklädningsrum med goda dofter höjer hela ditt företag
Ett fräscht omklädningsrum med goda dofter höjer hela ditt företag

text här

Gränsvärdena för luftkvaliteten inomhus visar om du har bra luft i lokalen

Gränsvärdena för luftkvalitet inomhus är avgörande för att avgöra om luften i en lokal är hälsosam och säker att andas.

Gränsvärdena är fastställda för att mäta och kontrollera föroreningar som kan påverka hälsan, såsom partiklar, koldioxid, koldioxid och formaldehyd.

Genom att regelbundet övervaka och kontrollera luftkvaliteten i en lokal kan man säkerställa att gränsvärdena upprätthålls och att det finns en hälsosam inomhusmiljö. Att ha en bra luftkvalitet är viktigt för att undvika hälsoproblem och förbättra livskvaliteten.

text här

Quality Air mäter luftkvaliteten inomhus och hjälper dig hålla kolla på gränsvärdena

Quality Air hjälper dig mäta luftkvaliteten inomhus och hålla kolla på gränsvärdena.

Varmt välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp att förbättra luftkvaliteten samt hålla koll på luftkvalitet inomhus gränsvärden.

Ett fräscht omklädningsrum med goda dofter höjer hela ditt företag

Vanliga frågor kring luftkvalitet inomhus gränsvärden

Boka en mätning av er luftkvalitet med doftförslag!

Du är också välkommen att ringa oss direkt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.