Krypgrundsavfuktare med OxyClean

Krypgrundsavfuktare är ett lämpligt användningsområde för OxyClean partikelrenare.

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

I grunden bättre lösning

Vad är – och varför bör man avfukta – krypgrunden

En krypgrund är en typ av grundläggning som kan användas vid husbyggnad.

Den består av ett utrymme som är utformat för att man ska kunna “krypa” in i det, därav namnet.

Krypgrunden används i områden där marken är fuktig och det finns risk för markfuktighet.
Istället för att bygga direkt på marken, grävs ett krypgrundutrymme under byggnaden.
Det är vanligt att man gräver ner byggnadens grundmur några decimeter under marknivån.

Huvudsyftet med krypgrunden är att ge tillgång till viktiga delar av husets konstruktion, som ventilation och vatten- och avloppsrör, samtidigt som man håller dem skyddade från yttre påverkan.

Fördelarna med krypgrunder inkluderar bättre isolering mot fukt och enklare åtkomst för reparationer.

Nackdelarna kan vara ökad känslighet för skadedjur och behovet av ventilation för att förhindra fuktansamling. Valet att använda en krypgrund eller en annan typ av grundläggning beror ofta på de lokala markförhållandena och byggnadens specifika krav.

PARTIKELRENARE SOM AVFUKTARE

Använd partikelrenare OxyClean med värmeelement som krypgrundsavfuktare

OxyClean är i  första hand en partikelrenare, men om man använder denna tillsammans med ett värmeelement öppnas flera användningsområden.

Elementet värmer upp de fuktiga partiklarna som sedan luften från partikelrening – som är ett joniseringsaggregat – kommer att reagera på.

Dessa partiklar, samt mögelpartiklar och andra skadliga partiklar faller ned till golvet och kan sedan samlas ihop med ett filter från OxyClean.

KRYPGRUND AVFUKTAS EFFEKTIVT

Krypgrundsavfuktning med OxyClean Partikelrenare

 • Placering av partikelrenare och värmeelement:Placera partikelrenaren vid en strategisk punkt i krypgrunden, helst nära mycket fuktiga ställen.
  Se till att den är placerad så att den kan cirkulera luften effektivt.
  Använd ett externt värmeelement som en värmefläkt och rikta det mot områden där fuktigheten kan vara särskilt hög.
  Värmeelementet hjälper till att torka upp fukt och bidrar till att hålla krypgrunden torr.
 • Kontinuerlig ventilation och luftcirkulation:Säkerställ en ordentlig ventilation i krypgrunden genom att hålla ventilationsöppningar fria från blockeringar.
  Detta möjliggör en jämnare fördelning av renad och avfuktad luft.
 • Möjliga tillämpningar: Om krypgrunden används för lagring, se till att de föremål som lagras är i gott skick genom att kontrollera att de inte är utsatta för onormal fuktighet eller partiklar.
  Genom att kombinera en partikelrenare med ett externt värmeelement i krypgrunden skapar du en effektiv lösning för att bekämpa både fukt och partiklar.
  Detta hjälper till att förebygga mögel- och mögellukt samt skador på byggnadsmaterial. Samtidigt förbättras inomhusluftens kvalitet för en sundare och mer komfortabel boendemiljö.

KRYPGRUNDSAVFUKTARE

Kontakta oss angågende luftavfuktning i krypgrund

Välkommen att kontakta oss för mer information om hur du kan använda Partikelrenare OxyClean för många olika användningsområden varav ett är som  krypgrundsavfuktare.


Boka en mätning av er luftkvalitet med doftförslag!

Du är också välkommen att ringa oss direkt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.

MED HJÄLP AV QUALITY AIR KAN DU NU
FÅ BORT SKADLIGA PARTIKLAR FRÅN LUFTEN

Frågor och Svar gällande krypgrundsavfuktare