Doftmarknadsföring Kalmar

DOFTMARKNADSFÖRING i Kalmar SOM GÖR SKILLNAD

– En doft säger mer än tusen ord

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

INVOLVERA LUKTSINNET I MARKNADSFÖRINGEN

LÅT DOFTMARKNADSFÖRING ÖKA FÖRSÄLJNINGEN FÖR DIG I Kalmar

Doftmarknadsföring i Kalmar är en modern marknadsföringskanal som baseras på hur olika dofter kan påverka, locka och stimulera kunder i Kalmar.
Med en behaglig, stimulerande doft så kan du enkelt både marknadsföra dig och ditt företag i Kalmar med omnejd samt öka din försäljning.

Luktsinnet har vetenskapligt utvecklats för människan genom att hjälpa oss avgöra om det vi äter, inandas, närmar sig oss eller helt enkelt finns i vår närhet är bra eller dåligt för oss.

Behagliga och fräscha dofter kan alltså snabbt och undermedvetet påverka dig och dina känslor.
Så varför inte ta chansen att sticka ut från dina konkurrenter inom din bransch genom att skapa unika, inspirerande doftupplevelser för dina kunder i Kalmar?

inspiration
Doftmarknadsföring

RÄTT DOFT, FÖR RÄTT MILJÖ

DOFTENS INVERKAN PÅ KONSUMENTER I Kalmar

Rätt doft kan på ett omedvetet plan uppmana konsumenter till att spendera mer tid i din butik i Kalmar.
Doftmarknadsföring i Kalmar är dessutom ett mycket effektivt sätt att bjuda in nya kunder, samtidigt som du lockar dina befintliga kunder att återkomma. Igen och igen.

Doftmarknadsföring i Kalmar är så mycket mer än att bara ha en doft i en butik eller lobby någonstans i Kalmar.
Att ta ditt företags marknadsföringsmeddelande, varumärkesidentitet och målgrupp för att kunna skapa en unik upplevelse med hjälp av en doft som tydligt framhäver dessa värden är som ett resultat av vetenskap – och samtidigt ren, väldoftande marknadsföringsmagi.

En behaglig doft i dina lokaler eller fastigheter i Kalmar kan därmed inspirera till lojalitet samt skapa en trevlig upplevelse för dina gäster och kunder.

LÅT DITT VARUMÄRKE SÄTTA SIG PÅ DOFTMINNET

DOFTMARKNADSFÖRING I Kalmar FÖR EN BÄTTRE KUNDUPPLEVELSE

Olika dofter kan omedelbart utlösa minnen, ja till och med ha ett inflytande på beteenden.

Doftmarknadsföring är ett sublimt sätt för dig i Kalmar att kontakta din kund på en emotionell nivå och göra ditt varumärke mer kraftfullt, djupgående och minnesvärt.

Quality Air hjälper dig gärna att kombinera rätt doft med rätt strategi
Vi har även tillgång till att kunna tillverka egna dofter för att skapa både en unik känsla samt doft för att symbolisera just ert företag i Kalmar.

Att kombinera en doft med era andra marknadsföringstekniker kan alltså förstärka en kunds minnesvärda upplevelse ihop med det egna varumärket i Kalmar.

FRÅGOR OCH SVAR OM DOFTMARKNADSFÖRING Kalmar

Boka en mätning av er luftkvalitet med doftförslag!

Du är också välkommen att ringa oss direkt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.