Hälsosammare gym med hjälp av både partikelrening och goda dofter som påverkar ditt humör

Dammsuga slipdamm med Oxyclean partikelrenare

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Text här

Dammsuga slipdamm är inte lätt eftersom det uppstår också luftföroreningar vid all form av slipning, vilket kan utgöra en hälsorisk och påverka arbetsmiljön negativt.
Genom att kombinera dammsugning av slipdamm med användningen av vår avancerade partikelrenare, Oxyclean, så kan du uppnå en renare och säkrare arbetsmiljö.

Kontrollera luftkvalitén på ditt gym för en bättre hälsa
Entréer med goda dofter skapar ett välbehag

Text här

Varför kombinera dammsugning med partikelrenare vid slipdamm?

Att kombinera dammsugning av slipdamm med användningen av en partikelrenare, som vår Oxyclean, ger följande fördelar:

 1. Effektiv rening av luften: Dammsugning tar bort slipdammet från ytor och förhindrar spridning, men små partiklar kan fortfarande finnas i luften.
  Med hjälp av Oxyclean-partikelrenaren kan dessa partiklar effektivt filtreras bort, vilket resulterar i en renare och friskare luftmiljö.
 2. Minskad exponering: Genom att kombinera dammsugning med partikelrenare så minskar du risken för att arbetstagare andas in skadliga partiklar.
  Detta bidrar till att skydda deras hälsa och minska risken för luftvägsproblem och allergiska reaktioner.
 3. Förbättrad arbetsmiljö: En renare arbetsmiljö främjar ökad produktivitet och trivsel.
  Genom att eliminera slipdammet och förbättra luftkvaliteten skapas en mer behaglig och säker arbetsplats för alla.

Text här

Hur Oxyclean-partikelrenare kan hjälpa dig att bekämpa slipdamm

Vår Oxyclean partikelrenare är speciellt utformad för att effektivt filtrera och rena luften från små partiklar, inklusive slipdamm.
Den använder avancerad filterteknologi för att fånga och avlägsna partiklar från luften, vilket resulterar i en ren och frisk arbetsmiljö.

Genom att integrera Oxyclean-partikelrenare i din dammsugningsprocess kan du vara säker på att du tar bort både synligt slipdamm och osynliga partiklar som kan vara skadliga att andas in.

Kontakta oss för mer information om vår Oxyclean-partikelrenare och hur den kan hjälpa dig att bekämpa slipdamm och förbättra luftkvaliteten på din arbetsplats.

Ett fräscht omklädningsrum med goda dofter höjer hela ditt företag
Ett fräscht omklädningsrum med goda dofter höjer hela ditt företag

Text här

Fördelar med Oxyclean partikelrenare vid slipning

Vår Oxyclean partikelrenare erbjuder följande fördelar för att hantera slipdamm i arbetsmiljön:

 • Effektiv partikelfiltrering: Oxyclean-luftrenaren är utrustad med högeffektiva filter som effektivt fångar upp och avlägsnar fina partiklar, inklusive slipdamm, från luften.
  Detta bidrar till att skapa en renare och friskare arbetsmiljö för alla.
 • Anpassningsbarhet: Oxyclean-luftrenaren kan anpassas efter dina specifika behov och arbetsmiljö.
  Den har olika inställningar och funktioner som möjliggör optimerad rening baserat på luftkvalitet och partikelkoncentration.
 • Tyst och energieffektiv: Vår partikelrenare är utformad för att vara tyst i drift och energieffektiv, vilket gör den lämplig för kontinuerlig användning utan att störa arbetsflödet.
  Den är också utrustad med smarta sensorer som övervakar luftkvaliteten och justerar automatiskt reningseffekten.

Kontakta oss för att få mer information om hur vår Oxyclean partikelrenare kan hjälpa dig att bekämpa slipdamm och förbättra luftkvaliteten på din arbetsplats.

Vanliga frågor om slipdamm och Oxyclean-partikelrenare

Boka en mätning av er luftkvalitet med doftförslag!

Du är också välkommen att ringa oss direkt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.