Avfuktare Torpargrund

Torpargrundar, karakteristiska för äldre byggnader, kräver särskild uppmärksamhet för att undvika fuktrelaterade skador. Avfuktare för torpargrundar utgör en effektiv lösning för att bekämpa och förhindra fuktproblem, vilket i sin tur bevarar byggnadens struktur och material.

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Partikelrenare kan hjälpa till att minska fuktrelaterade problem

Avfuktare för Torpargrund: Bekämpa Fukt och Bevara Strukturen

Torpargrundar, vanligt förekommande i äldre byggnader, är kända för sin charm men kan också vara mottagliga för fuktproblem. Fuktighet som tränger in i dessa strukturer kan leda till allvarliga konsekvenser, inklusive mögel och röta. Här spelar avfuktare för torpargrundar en avgörande roll i att hantera och förebygga dessa utmaningar.

  1. Effektiv Fuktreglering: Avfuktare är designade för att effektivt reducera luftfuktigheten i torpargrunden. Genom att extrahera överskottsfuktighet bidrar de till att förhindra mögelbildning och bevarar strukturen på lång sikt. Denna teknologi är särskilt viktig i äldre byggnader där traditionella byggmaterial kan vara känsliga för fukt.
  2. Bevarande av byggnadsmaterial: Torpargrundar består ofta av trä och andra känsliga material. Fukt kan accelerera nedbrytningsprocessen och minska livslängden för dessa byggnadsmaterial. Avfuktare spelar en nyckelroll i att skydda och bevara strukturen genom att hålla fukt på en säker nivå.
  3. Hälsosam inomhusmiljö: Förutom att skydda byggnaden hjälper avfuktare till att skapa en hälsosam inomhusmiljö. Genom att minska luftfuktigheten minskar de också risken för allergener och mögelsporer, vilket resulterar i en bekväm och trygg atmosfär.

Att investera i en avfuktare för torpargrundar är inte bara en åtgärd för att lösa omedelbara fuktproblem utan också en strategi för att bevara det kulturella och arkitektoniska arvet hos äldre byggnader. En välbalanserad fuktreglering ger långsiktig hållbarhet och trygghet för både byggnaden och dess invånare.

Renare och friskare källarmiljö!

Partikelrenare OxyClean™ – så fungerar det

Vi på Quality air rekommenderar att använda partikelrenare OxyClean i stället för en renodlad avfuktare.  Genom att kombinera renare med ett värmeelement så värms de fuktiga partiklarna upp.

OxyClean™ bygger på en teknik som joniserar luft.
Jonerna reagerar med föroreningar och lukter, gör svävande partikel elektriskt laddade vilket gör att de faller till golvet eller lättare kan fångas upp i ett filter.
När syreatomen joniseras bildar den med andra syrejoner aktiva komponenter som angriper bakterier, mögelsporer och virus.

Genom att använda sig av elementet värms de fuktiga partiklarna upp.
Luftrenarens joner reagerar med dessa fuktiga partiklar, de kan lättare samlas ihop eftersom de blir varma helt enkelt.
Partiklarna faller till golvet och samlas där ihop med ett filter.

Det är alltså inte en renodlad avfuktare som används utan partikelrenaren från Quality Air.

När OxyClean används tillsammans med ett element reagerar som sagt renaren på de fuktiga artiklarna så att det faller ned och kan samlas ihop i ett filter.   

Då blir luften både renad och fukten minskad.

Minskar risken för allergier och andningsproblem

Kontakta oss på Quality air för lämpligaste avfuktare torpargrund

Marknaden för luftavfuktare är stor och det finns ett flertal modeller. Vi hjälper dig att guide dig rätt i den djungel som finns och välja rätt luftavfuktare.Det finns en hel del att välja på och vi hjälper dig med jämförelse. Hittills har vi inte kommit fram till något bättre än OxyClean partikelrenare för en avfuktare torpargrund.


Boka en mätning av er luftkvalitet med doftförslag!

Du är också välkommen att ringa oss direkt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.

MED HJÄLP AV QUALITY AIR KAN DU NU
FÅ BORT SKADLIGA PARTIKLAR FRÅN LUFTEN

Frågor och svar om avfuktare torprargrund?