För bättre luftkvalitet på din byggarbetsplats – använd en avfuktare bygg

För att få bättre luftkvaltitet på ditt fuktiga och dammiga bygge – använd en avfuktare bygg – eller helt enkelt en byggavfuktare. 

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vad har man avfuktare till?

Vad använder man en avfuktare bygg till?

En avfuktare från QxyClean består av ett joniseringaggregat som man använder med ett värmeelement som man sätter upp bredvid för avfukta ett bygge – som även kan vara en källare, grund eller liknande

Genom att använda sig av elementet värms de fuktiga partiklarna upp.
Luftrenarens joner reagerar med dessa fuktiga partiklar, de kan lättare samlas ihop eftersom varma helt enkelt.
Partiklarna faller till golvet och samlas där ihop med ett filter.

Det är alltså inte en renodlad avfuktare som används utan partikelrenaren från Quality Air.

Byggnadsrprocesser

Byggavfuktare vid byggnadsprocesser

En byggavfuktare är en oumbärlig apparat under byggnadsprocesser och renoveringar.
Dess huvudsakliga funktion är att effektivt avlägsna överflödig fukt från luften inom byggnader.
Detta är avgörande för att förhindra fuktrelaterade problem och skapa en stabil inomhusmiljö under och efter byggprocessen.

Genom att använda en byggavfuktare kan man minska risken för mögel- och mögelväxt, vilket inte bara skyddar byggnadens struktur utan också bidrar till en sundare inomhusmiljö.

Överskottsfuktighet under byggnadsarbeten kan uppstå från olika källor, inklusive betongtorkning, målningsprocesser och användning av vatten i olika byggskeden.
En byggavfuktare spelar en central roll i att reglera och kontrollera denna fuktighet.

Förutom att skydda byggnaden bidrar byggavfuktaren även till att påskynda torkningstider för byggnadsmaterial, vilket kan öka arbetsflödet och effektiviteten under konstruktionen.

Detta är särskilt viktigt för att undvika förseningar på grund av långsam torkning, speciellt i fuktiga eller regniga klimatförhållanden.

Sammanfattningsvis är en byggavfuktare en nödvändig investering för att säkerställa en torr och stabil miljö under byggnadsprocesser.

Den bidrar till att förhindra fuktrelaterade skador, främjar en hälsosam inomhusmiljö och ökar effektiviteten vid konstruktion och renoveringar.


varför avfuktare bygg

Viktiga skäl för att använda avfuktare bygg

Du bör alltså använda en avfuktare bygg för:

  1. Fuktreglering: Våra avfuktare hjälper till att hålla fuktnivån under kontroll, vilket är avgörande för att bevara materialintegritet och förhindra skador.
  2. Minska risken för hälsoproblem: Genom att minska luftfuktigheten minskar du risken för allergier och andra hälsoproblem som kan uppstå på arbetsplatsen.
  3. Energieffektiva: Våra avfuktare är utformade för att vara energieffektiva och miljövänliga, vilket minskar din påverkan på planeten.

En avfuktare är alltså inte bara en praktisk lösning, utan den hjälper dig att se tilll att ditt byggprojekt flyter smidigt.

Oxyclean Quality Air partikelrenare

Kontakta oss

Kontakta oss för hjälp med din byggavfuktare

Har du frågor, behöver support eller vill ha mer information om våra avfuktare?

Vi finns här för att hjälpa dig!

Tveka inte att kontakta oss för personlig assistans och expertråd.

Kontakta oss för avfuktare bygg

Boka en mätning av er luftkvalitet med doftförslag!

Du är också välkommen att ringa oss direkt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.

MED HJÄLP AV QUALITY AIR KAN DU NU
FÅ BORT SKADLIGA PARTIKLAR FRÅN LUFTEN

Frågor OCH SVAR om avfuktare bygg