Produkter

Köpa avfuktare

Quality Air hjälper dig att andas kvalitetsluft

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Effektiv avfuktning med Oxyclean

Köp en avfuktare av Quality Air

När du ska köpa en avfuktare av oss så är det viktigt att du tar hänsyn till det som du skall avfukta.

Ska du avfukta en större yta så rekommenderar vi en effektivare variant som hjälper på en djupare nivå – som QxyClean Partikelrenare med hjälp av ett element som du sätter bredvid renaren.
Denna variant är alldeles utmärkt om du skall avfukta en källare.

Avfuktare finns i olika storlekar och naturligtvis är det bättre med en större avfuktare för större rum, men en mindre avfuktare är oftast mer anpassad för rum av mindre storlek.

luftkvalitet
Oxyclean Quality Air

Partikelrening med Oxyclean

Köp en avfuktare för en bättre inomhusmiljö

Att köpa en avfuktare kan vara en klok investering för att förbättra luftkvaliteten.
Det skapar också en mer bekväm miljö i ditt hem eller på arbetsplatsen.

Hur du väljer rätt avfuktare och lösning för dina behov:

 • Först och främst är det viktigt att bedöma storleken på det område som du vill behandla med avfuktaren. Avfuktare kommer i olika kapaciteter, mätt i liter vatten de kan avlägsna per dag.
  Att välja rätt kapacitet för ditt specifika utrymme är avgörande för att uppnå önskad effekt.
 • Det finns olika typer av avfuktare tillgängliga, varav kompressoravfuktare är de mest vanliga och effektiva. Dessa apparater använder en kompressor för att kyla luften som kondenserar fuktigheten, vilket samlas upp i en behållare.
  Det är viktigt att överväga hur och var du planerar att använda avfuktaren för att välja den mest lämpliga typen för ditt ändamål.
 • Ljudnivån är en annan viktig aspekt att tänka på, särskilt om du planerar att placera avfuktaren i sovrummet eller andra områden där du spenderar mycket tid.
  Många avfuktare är utformade för att vara tysta, men det är fortfarande en bra idé att kontrollera ljudnivån innan du köper för att undvika överraskningar.

  Quality Air erbjuder en partikelrenare vid namn OxyClean som avfuktare.
  Det är alltså ingen renodlad avfuktare utan en partikelrenare från Quality Air.
  Du sätter helt enkelt upp ett vanligt element bredvid renaren och då fungerar den alldeles utmärkt för att avfukta en källare, grund eller liknande.

Jonisering av luft med Oxyclean

Partikelrenaren OxyClean™ – så fungerar det

OxyCleanTM bygger på en teknik som joniserar luft.
Jonerna reagerar med föroreningar och lukter samt gör svävande partiklar elektriskt laddade vilket gör att de faller till golvet eller lättare kan fångas upp i ett filter.
När syreatomen joniseras bildar den med andra syrejoner aktiva komponenter som angriper bakterier, mögelsporer och virus.


När OxyClean används tillsammans med ett element reagerar det tillsammans med de fuktiga artiklarna så att det faller ned och kan samlas ihop i ett filter.   

Fördelen med lösningen är att luften blir både renad och fukten minskad effektivare.


Vad gör skillnaden med Oxyclean

Varför ska jag köpa Avfuktare hos Quality Air?


 1. Förebygga fuktrelaterade problem: Förhindra mögeltillväxt, dålig lukt och skador på byggnadsmaterial och annat material i allmänhet.
 2. Förbättrar hälsa och komfort:En väl anpassad luftfuktighet är nödvändig för en sund inomhusmiljö.
  Avfuktare minskar risken för allergier och andningsbesvär genom att minska förekomsten av allergener och mögelsporer i luften som vi andas.
 3. Förlänger livslängden på rummets material och apparater:
  Om du har ett överskott av fukt så kan det orsaka allvarliga skador på möbler, elektronik och andra material i ditt hem.

Sammanfattningsvis så bör valet av avfuktare göras med omsorg.
Genom att överväga:

 • Storlek på området
 • Typ av luftfuktighet
 • Ljudnivå på apparaten
 • Energieffektivitet på produkten
 • Funktioner som du behöver
 • Pris på produkten

Då kan du säkerställa att du investerar i en avfuktare som passar dina specifika behov och skapar en mer hälsosam och bekväm miljö.

Väkommn tilll oss på Quality Air då du vill köpa avfuktare!

Boka en mätning av er luftkvalitet med doftförslag!

Du är också välkommen att ringa oss direkt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.

MED HJÄLP AV QUALITY AIR KAN DU NU
FÅ BORT SKADLIGA PARTIKLAR FRÅN LUFTEN

Frågor och svar om avfuktare hos Quality Air