Avfukta krypgrunden är enkelt med OxyClean

Avfukta krypgrunden är något som du gör enkelt med OxyClean partikelrenare

VAD VI GÖR

Doftmarknadsföring
Doftkontroll
PARTIKELRENING
ALLA VÅRA DOFTER

PRODUKTER

DOFTMASKINER
DOFTPINNAR
DOFTPADS
DOFTLJUS
DOFTER
Luftrening

Varmt välkommen att ringa eller mejla oss om ni behöver hjälp!

Jag är intresserad av att bli kontaktad

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Partikelrenare kan hjälpa till att minska fuktrelaterade problem

Vad är – och varför bör man avfukta – krypgrunden

En krypgrund är en grundkonstruktion som lämnar ett mellanrum mellan marken och byggnadens golv. Detta utrymme, kallat kryputrymme, ger tillgång till vattenledningar, avlopp och elektriska ledningar under huset. Krypgrunder används vanligtvis när marken är oregelbunden eller har låg stabilitet. De möjliggör också ventilation under byggnaden, vilket kan vara viktigt för att undvika fuktproblem och mögelväxt.

Avfuktare blir nödvändiga i krypgrunder av flera skäl. För det första kan krypgrunder drabbas av överskottsfukt, särskilt i områden med hög luftfuktighet eller vid regnvatteninfiltration. Överskottsfuktighet kan leda till mögeltillväxt, träskador och hälsoproblem.

Avfuktare används för att minska luftfuktigheten och därmed förhindra dessa problem. Dessutom hjälper avfuktare till att skydda strukturer i krypgrunden, såsom golvbjälkar och grundpelare, från skador som kan uppstå på grund av hög fuktighet.

Genom att reglera fuktigheten i krypgrunden skapar avfuktare en hälsosam och hållbar miljö, vilket är avgörande för både byggnadens långsiktiga integritet och de som bor i huset.

Renare och friskare källarmiljö!

Hur man av avfuktar krypgrunden med OxyClean partikelrenare

OxyClean är i första hand en partikelrenare, men om man använder denna tillsammans med ett värmeelement får man en perfekt kombination.
Elementet värmer upp de fuktiga partiklarna som sedan luften från partikelrening – som är ett joniseringsaggregat – kommer att reagera på. 

Dessa partiklar, samt mögelpartiklar och andra skadliga partiklar faller ned till golvet och kan sedan samlas ihop med ett filter från OxyClean.

Renare och friskare källarmiljö!

Regelbundning Avfuktning rekommenderas

Att avfukta system med partikelrenare och värmeelement är en optimal lösning för att bekämpa fuktproblem i krypgrunden.

Genom att kombinera partikelrenare som rensar luften från skadliga partiklar med värmeelement förbättras processen för avfuktning avsevärt. Detta resulterar i en renare och hälsosammare boendemiljö genom effektiv avlägsnande av fukt och förhindrande av mögelbildning.

Om ni avfuktar huset regelbundet kommer era problem med fukt i krypgrunden minska avsevärt.

Minskar risken för allergier och andningsproblem

Kontakta oss för hjälp med att avfukta Krypgrunden

Har du frågor, behöver hjälp eller vill ha mer information om våra avfuktare?
Vi finns här för att hjälpa dig!
Tveka inte att kontakta oss för personlig assistans och expertråd om att avfukta krypgrunden.


Boka en mätning av er luftkvalitet med doftförslag!

Du är också välkommen att ringa oss direkt

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

SÅ HÄR TYCKER VÅRA KUNDER

Martin Dahlman Drivkraft Solna

★★★★★

Jag äger och driver träningsanläggningen Drivkraft i Solna. För ungefär ett halvår sedan kom jag i kontakt med Sture från Quality Air, och under vårt möte fick jag en presentation av deras produkter. Det blev snabbt uppenbart för mig att det var något som jag behövde på min anläggning. Efter att ha bestämt mig för att installera deras doftmaskiner, var Sture snabb att dyka upp och installera systemet i gymmets entré samt i en av våra gruppträningssalar där vi kör yoga. Våra medlemmar har verkligen uppskattat detta tillskott och vi får ofta höra kommentarer som “Det doftar så gott här!”. Jag måste också nämna den fantastiska servicen från Sture och Quality Air. Han visar alltid ett otroligt engagemang för att säkerställa att jag är nöjd med produkterna.

Christian Bengtsson Teknisk Förvaltare Bredablick Förvaltning

★★★★☆

Quality Air har hjälpt en av Bredablick Förvaltnings kunder med åtgärd av dålig lukt i soprum. Kunden har installerat 8 st doftmaskiner som har tagit bort luken av sopor i alla rummen. Resultatet har varit till stor belåtenhet för boende och jag kan varmt  rekommendera Quality Airs tjänster.

Stefan Rapp Kontorhotellet Sanna Hubb

★★★★

Vi letade länge efter något som kunde särskilja oss från våra kollegor i branschen och som även skulle stärka vårt varumärke. När jag mötte Sture på Quality Air insåg jag att här har vi exakt det vi letade efter. Quality Air hjälpte oss att installera 5 st doftmaskiner i våra kontorslokaler med en unik doft som ingen annan har. Nu har vi äntligen en doft som symboliserar vårt varumärke. Jag kan absolut rekommendera Quality Air och deras service om man vill särskilja sig från andra.

MED HJÄLP AV QUALITY AIR KAN DU NU
FÅ BORT SKADLIGA PARTIKLAR FRÅN LUFTEN

Frågor och Svar om avfukta krypgrunden